banner25

Başakiehir Birlikte Başaracak

Ak Parti Başakşehir Belediye başkan aday aday Başakşehir ve İBB meclis üyesi Mehmet Şahin Üst gecit ve ana harterleri "Başakşehir Birlikte Başaracak" pankartları ile süsledi. El ilanları da ile de ciddi bir çalışmanın içinde olduğu sinyalini verdi

Başakiehir  Birlikte  Başaracak
Mehmet Şahin ve Ekibi kısa sürede yaptıkları tanıtım çalışmaları ile biz de varız dedi 

Başakşehir ve İBB meclis üyeliği görevlerinin yanında 3.5 yıl da Başakşehir Belediye Başkan yardımcılığı yaparak belediyecilikte iyi bir tecrübeye sahip olan Mehmet Şahin Ak Parti Başakşehir Belediye Başkan aday adayı olur olmaz halk odaklı çalışmaları ile dikkatleri üzerinde topladı.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Özel Haber

Mehmet Şahin v
e ekibinin alanda yaptığı çalışma bazılarını ciddi olarak rahatsız etmiş olsa da bu ekibin çalışma azmini ve şevkini kırmak yerine daha da kamçılıyor.

Şahin ve ekibi ilçenin önceliklerini belirledi

Aday adayı olur olmaz basın ile bir araya gelen Mehmet Şahin bir basın mensubunun sorduğu sizce ilçenin en önemli üç sorunu nedir sorusuna şöyle cevap vermişti: "  Başakşehir 2008 de ilçe olmuş bir yer. Bir çok sorun ve sıkıntısı var.Ancak en önemli sıkıntı ulaşum olduğunu düşünüyorum. Daha sonra Halk,STK ve basın ile  sağlıklı bir iletişim olarak sıralamak mümkün" dedi. Şahin adaylık bize nasip olursa kısa ,orta ve uzun vadede ilçe için yapacağımız plan ve ptrojelerimiz hazır dedi.

Adaylar partisine yük olmamalı 

İyi bir teşkilatçı olan Mehmet Şahin'in şu sözleri de dikkat çekici oldu "Partimizin genel başkanı ve Başbakanımızın halk nezdindeki teveccühü muhteşem. Bu ilgi ve tevecühü arkamıza alarak partimizin oylarının üstüne oy katmak partiye hizmet eden herkesin birinci önceliği olmalı. Partinin oyuna katkı yapmak bir yana o oydan eksiltme yapanların partiye yük olmasını doğru bulmuyorum. Allah Başakşehir'e himet etmeyi nasip ederse partimizin ve başbakanımızın halk nezdindeki olumlu çalışmalarına ben ve ekibim de elimizden gelen katkıyı yaparak üzerimize ne düşüyorsa  yapacağız "dedi  

Şahintepede ikamet eden Mehmet Kaya adındaki vatandaş Mehmet Şahin halkı anlar onun başkan adayı olmasını istiyorum dedi

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) muhabirine konuşan Mehmet Kaya biz belediye başkanımızdan Baraj,köprü ve devasa projeler istemiyoruz. Bunları zaten merkezi hükümet en iyi ve güzel şekilde yapıyor. Bizim belediye başkanımızdan istediğimiz basit şeyler var. Bizim arsalarımızı KİPTAŞ'a ve TOKİ'ye veriken imarın verilmesi adına çalışsın. 200 metrelik yokuşta sıkışan trafiği çözüme kavuştursun. Bir de acı ve tatlı günlerimizde yanımızda olmaya çalışırsa biz daha da fazla bir şey istemeyiz dedi.  

Adı vermek istemeyen bir okurmuz da gönül yapacak başkan istiyoruz o da Mehmet Şahin dir dedi

Başakşehir Etaplar bölgesinde ikamet eden bir okurmuz da şunlar söyledi " Başbakan Erdoğan üç dört sene önce belediye başkanlarına bir şey söylemişti o sözü hiç bir zaman unutmuyorum.neydi o söz bilirmisinniz -Yolları ve sokakları altın kaplama yapsanız da gönülleri yapmadıktan sonra bu çalışmalar hiç bir işe yaramaz demişti- İşte bu sözün gereği olarak yerel yöneticlerin birinci önceliği yönetimine talip olduğu halkın gönlünü yapacak bir mekanizma kurmasını sağlaması gerekir dedi.

Ak Parti Başakşehir belediye başkan aday adaylarını incelediğimde bana en makul ve uygunu belediye tecrübesi olan Mehmet Şahin geliyor. Ak Parti Şahin'i aday yaparsa iyi bir sonuç alır diye düşünüyorum dedi.

Mehmet Şahin ve ekininin önümüzdeki süreçte ne tür çalışmalar yapacağı da ise merakla bekleniyor. 

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35