banner25

Ak Parti’den 39 MHP İlçe başkanlığına eş zamanlı ziyaret

Ak Parti İstanbul il başkanlığından ilçe başkanlıklarına verilen talimat gereği eş zamanlı olarak İstanbul’un 39 Ak Parti ilçe başkanı ve yönetimi aynı anda MHP’nin 39 ilçe başkanlığına Cumhur İttifakı ruhuna uygun olarak ziyaretler yapıldı.

Ak Parti’den 39 MHP İlçe başkanlığına eş zamanlı ziyaret
Zeytinburnu Ak Parti İlçe Başkanı A. Selami Delibalta ve Yönetimi MHP Zeytinburnu ilçe başkanı Reşat Ok ve yönetimini ziyaret etti

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı A.Selami Dalibalta nerede ise tüm yönetim kurulu üyeleri ile beraber MHP Zeytinburnu ilçe başkanı Reşat Ok ve yönetimi MHP ilçe başkanlığında ziyaret etti. MHP ilçe başkanı Reşat Ok misafirlerini kapıda samimi ve ortamda karşıladı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı A. Selami Delibalta yaptığı konuşmada şunları söyledi “İstanbul il başkanlığımızın talimatları gereği şu an eş zamanlı olarak 39 ilçe başkanlığımız MHP ilçe başkanlıklarına bu ziyareti yapıyorlar. Biz de Milliyetçi Hareket Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı sayın Reşat Ok ve yönetimi ziyaret ederek seçimde cumhur ittifakının ruhuna uygun olarak çalışacağımızı ifade etmek için bir araya geldik. Bizi samimi bir şekilde ağırlayan MHP ilçe başkanı sayın Reşat Ok ve yönetim kurulu üyelerine kendim ve partim adına teşekkür ederim” dedi.
MHP Zeytinburnu ilçe başkanı Reşat Ok ise şunları söyledi” Öncelikle Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı sayın A. Selami Delibalta ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Genel başkanlarımızın yaptığı müzakereler sonucu   İstanbul Büyükşehir ve 36 ilçede MHP olarak Ak Parti adaylarına destek vereceğiz. Ancak 39 ilçede Meclis üyelerimiz olacak. Zeytinburnu ilçesinde de MHP’li seçmenlerimize Büyükşehir ve ilçede Ak Parti adayına oy vermelerini söyleyeceğiz ve bunun için çalışacağız şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının, soru sorabilir miyiz veya siz bu konu ile alakalı bir açıklama yapacak mısınız sorusuna her iki Parti’nin ilçe başkanları il başkanlığımızdan aldığımız talimat gereği soru almayacağız ve şu aşamada açıklama yapmayacağız denildi.

Bir saat süren karşılıklı toplantı hatıra fotoğraflarının çekimi ile son buldu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 
 
  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35