banner29

Ak Parti'de Temurci dönemi resmen başladı

Ak Parti İstanbul il başkanı Aziz Babuşçu'nun TBMM.ne aday olmasından dolayı yeniden aday olmadığı İstanbul İl başkanlığına yerel yönetimlerden sorumlu yardımcısı Selim Temurci aday oldu. Tek adayın olduğu il kongresinde Temurci delegenin oyunu alarak resmen Ak Parti İstanbul il başkanlığının patron koltuğuna oturdu.

Ak Parti'de Temurci dönemi resmen başladı
AZİZ Babuşçu teşkilat mensuplarından helallik istedi


8 Yıl Ak Parti İstanbul il başkanlığını birlik v e beraberlik içinde başarılı bir şekilde yöneten Aziz Babuşçu yaptığı konuşmada başkanlığı sürecinde meydana gelen büyük olaylara değindi. Akabinde ana kadame,kadın kolları,gençlik kolları ve mahalle başkanların dan  helallik istedi. Kendisinin partililere hakkını helal ettiğini ,ifade dene Babuşçu İstanbul demek Türkiye demektir.Sekiz yıl boyunca hep bu bilinç ile çalıştıklarını söyleyerek. Kendilerini yalnız bırakmayan ilçe,başkanlarına,belediye başkanlarını ve İBB başkanı Kadir Topbaş’a özel bir şekilde teşekkür etti. Babuşçuyu anlatan 8 dakikalık bir sinevizyon gösterimi de partililere izlettirildi.

İstanbul Times Haber  Merkez


İBB Başkanı Dr.Mimar 
Kadir Topbaş’da kısa bir  selamlama konuşma yaptı. Sekiz yıl birlikte çalıştığı Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu’ya teşekkür etti.

Davutoğlu Sahneye hızlı adamlarla yürürken eşi Dr.Sare Davutoğlu'nun koşarak yetişmeye çalışması farklı bir görüntünün oluşmasına neden oldu.

İŞT DAVUTOĞLU'NUN KONUŞMASI

Başbakan Ahmet Davutoğlu kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Ne gezi olaylarında çapulculara, ne 17-25 Aralık'ta paralel çeteye, ne de 6-7 Ekim'deki vandallara meydanı bırakmadık, bırakmayacağız. 

Ülkemizin güvenliğini tehdit eden herkes karşısında özgürlüklerin de güvenliğin de teminatı olarak AK Parti kadrolarını bulacak. 

Biz 6-7 Ekim olaylarından sonra Diyarbakır'ı Siirt'i Bitlis'i bir çok ilimizi bir vandalizme götürmek isteyen terör odaklarına karşı, o baskıdan sonra... Hemen çok yoğun bir çalışmayla bir iç güvenlik reform paketi hazırladık. Konuşa konuşa AB standartlarında iç güvenlik paketleri hazırladık.

Salı günkü grup konuşmalarında, artık ben onlara üçüzler diyorum. MHP, CHP, HDP hepsi birden buna karşı direnme çağrısında bulundu. 

"KEMAL PABUCU YARIM ÇIK DIŞARIYA OYNAYALIM" SLOGANININ ARDINDAN...

Kemal Kılıçdaroğlu şimdi paralelle oynuyor sizinle oynamaya vakti yok. İstanbul sokaklarında değil Pensilvanya'da oynuyor.

Kılıçdaroğlu, ‘bu pakete direnin’ diyor. Aynen İsmet İnönü'nün ‘şartlar oluştuğunda ihtilal haktır’ demesi gibi. Kılıçdaroğlu bu konuşmayı yaparken NY Times'ta paralel çetenin başının makalesi yayınlanıyor

BAŞÖRTÜSÜ TEFERRUATTIR DİYEN ZAT…”

Hani şu paralel çetenin başı 28 Şubat zulmü devam ederken onu eleştirmeyip devlete itaat edin başörtüsü teferruattır diyen zat, Mavi Marmara şehitleri olduğunda İsrail'den izin alınıp gidilseydi diyen zat, şimdi Türkiye cumhuriyeti hükümetini Washington'a Avrupa'ya dünyaya şikayet ediyor. Neden biliyor musunuz? İşaret fişeği veriyor. Seçim kampanyasını makaleyle başlatmış oluyor. Bu hükümetten kurtulmak isterseniz benimle işbirliği yapmıyor.
O bu çağrıyı yaparken. Kılıçdaroğlu da cevap veriyor. Seninle beraberiz diyor, kaos gerekirse kaos, kriz gerekirse kriz çıkarırız diyor. Elinde molotof olan varsa onların önüne geçeriz diyor. Kim yürümek isterse kanuni şartları yerine getirdikçe, kanunun belirlediği yerlerde özgürce yürüyüşü yapar.

“KILIÇDAROĞLU DA OLSA GEREĞİ YAPILIR”

Ama ister Kılıçdaroğlu ister başkası olsun, yasa çıktıktan sonra kim eline molotof alırsa, kim maske takarsa gereği yapılır.

Şundan emin olup evinizde huzur içinde uyuyun. Hiçbir şekilde bu ülkede kaos çıkarılmasına izin vermeyeceğiz. Kaos tacirlerine boyun eğmeyeceğiz.

“ŞİMDİ BİR DE PARALEL LOBİSİ ÇIKTI”


NY Times makalesinin ikinci mesajı nereye biliyor musunuz? Ermeni lobisi harekete geçti, Yahudi lobisi zaten her an hareket halinde, Rum lobisi hareket halinde. Şimdi bir de paralel lobisi çıktı. Biz ne Yahudi, ne Ermeni, ne Rum lobisine baş eğmedik. Paralel lobisine de sesleniyorum, nerede durursanız durun karşınızda olacağız. 

Şimdi CHP'lilere sesleniyorum. Başınızı kaldırın ve sorun Kılıçdaroğlu'na, neden aynı gün aynı çağrıyı yapma zilletine düşüyorsun? Sen ana muhalefet mi ana paralel partisi misin?

“Adın Devlet ama …”

MHP'ye gelince. MHP de 6-7 ekim olayları olduğunda döndü bize dedi ki, nerede devlet dedi. İşte biz de diyoruz devlet buradaydı, burada olacak. Ama şimdi biz soruyoruz. Devleti sormuyoruz, Bahçeli'ye diyoruz ki. Adın Devlet ama devlete sahip çıkan bu iç güvenlik yasasına neden karşı çıkıyorsun? Neden vandallarla beraber bunu tenkit ediyorsun.


HDP'ye gelince... 902lı yıllarda Jitem’den şikayet ediyordun. Şimdi TSK kendi görevini ifa ediyor. Peki buna niye karşı çıkıyorsun? Çünkü bunların meselesi millet değil, demokrasi değil. Biliyorlar ki sandıkla iş başına gelmeleri mümkün değil. Kaos çıkarmak istiyorlar. AK Parti iktidardayken AK Parti kadroları nöbetteyken bu memlekette kaos çıkarabilirler mi?

Davutoğlu'nun konuyşmasından  sonra devam edilen kongrede tek aday Selim Temurcidelegenin oyları ile Ak Parti İstanbul'un 4.il başkanı oldu. 

İşte Ak Parti İstanbul'un yeni yönetim kurulu üyeleri :

1-İl Başkanı Selim Temurci  
 2-

Kaynak:İstanbul Times Haber  Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35