banner29

Ak Parti Feshane’de demokrasi dersi verdi

Ak Parti İstanbul il başkanlığı İstanbul’un 39 ilçesinde ve İBB ‘de kimin belediye başkanı olmasını isterseniz ve mevcut Ak Partili Belediye başkanlarından memnunmusunuz sorusunu sordu. Eyüp Feshane’de 39 ilçe ve İBB için ayrı sandıkların kurulduğu oylamada katılımın yoğun olması dikkatlerden kaçmadı.

Ak Parti Feshane’de demokrasi dersi verdi
İstanbul Times Tv. Ak Parti kurmayları ile temayülü konuştu

Sol partilerin yıllardır aday belirlemek için ön seçim olsun mu olmasın mı tartışması yaptığı bir dönemde Ak Parti Kurulduğu günden beri tüm parti teşkilatlarının katıldığı şeffaf ve demokratik bir şekilde sandığı teşkilat mensuplarının önüne getirerek partiye emek verenlerin kendi yöneticilerini belirleme hakkını vermesi işte demokratik olgunluk budur dedirtti.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç 

İstanbul Times Tv ekibi sabahın erken saatinde temayül’ün yapıldığı Feshane’ye  gelerek aday adayları ,ilçe başkanları,Ak Parti İstanbul milletvekilleri,Ak Parti Genel başkan yardımcıları başta olmak üzere çok sayıda Ak Parti teşkilat mensubu ile  görüşme yaparak temayül ile alakalı izlenimlerini almaya çalıştı.

Ak Parti Genel Sekreteri Haluk İpek Ak Parti demek demokrasi demektir dedi

İstanbul Times Tv mikrofonlarına konuşsan Ak Parti Genel sekreteri Haluk İpek bugün İstanbul teşkilatımızın tüm ilçeleri Eyüp Feshane’de belediye başkanlarımızı belirlemek adına bizlere ışık tutmak için kimi belediye başkan adayı görmek istediklerini belirlemek adına sandık başına geldiler. Yoğun bir katılım gösteren bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim dedi.

Babuşçu İstanbul teşkilatımız bir kez daha tarih yazacak dedi

Ak Parti İstanbul İl başkanı Mali Müşavir Aziz Babuşçuİstanbul Times  Tv ye yaptığı konuşmada şunları söyledi “ Ak Parti’nin hiçbir kademesinde ben yaptım oldu mantığı yoktur. Bugün burada 39 ilçe başkanımız,ana kademe ilçe yöneticileri,kadın kolları,gençlik kolları,mahalle başkanları,belediye meclis üyeleri,il genel meclis üyelerimizin % 99’u Feshane’ye gelerek oylarını kullandılar. Gördüğünüz gibi il yöneticilerimiz,ilçe başkanlarımız kendi ilçelerinin koordinasyon ve sandıklarına sahip çıkarak nizam ve intizam içinde bir temayül yoklamasının yapılmasına katkı yapıyorlar emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim dedi.

Prof.Dr.Türkan Dağoğlu,Osman Poyraz ve Harun Karaca konuştu

Ak Parti İstanbul Milletvekillerinden ciddi katılımın olduğu temayül yoklamasında Prof.Türkan Dağoğlu,İstanbul Times Tv.ye yaptığı konuşmada partimiz teşkilatının her kademesine önem veriyor.Bugün burada oylarını kullanmaya gelen teşkilat  mensuplarımızın iradesi doğrultusunda genel başkanımız- başbakanımız ve kurulda yer alan parti temsilcilerimiz ilçe belediye başkan adaylarımızı bu temayül sonucu elde edilen bilgiler doğrultusunda tespit edeceklerdir. Yani burada oy kullanan arkadaşlarımız İstanbul’un 39 ilçesinde Ak Parti ilçe belediye başkanlarını tespit etmek için parti yöneticilerine ciddi bir ışık tutacaklardır dedi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Poyraz ‘da Ak Parti’de kararların ortak akıl ile alındığına en iyi örnek bugün Feshane’de yapılan temayül yoklamasıdır dedi.Diğer bir Ak Parti İstanbul Milletvekili olan Harun Karaca ‘da yapılan temayül yoklamasının hayırlı olmasını diledi.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver‘de Feshane’de yapılan ve 39 ilçe teşkilatının katıldığı temayül yoklamasında yaşanan demokratik uygulamada n dolayı fevkalade mutlu olduğunu ifade ederek % 99 oranında oylarını kullanan Zeytinburnu Teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Ak Parti Kartal ve İBB meclis üyesi  ve İBB plan bütçe komisyon başkanı yeminli Mali MüşavirAbubekir Taşyürek yaptığı konuşma yapılan bu temayül’ün 2014 -2019 yılları arasında İBB ve ilçeleri yönetecek belediye başkanlarının seçilmesinde önemli bir öneme sahip. İl Başkanlığımız  gayet güzel bir organizasyon ile teşkilat mensuplarımızın oy kullanmasını sağlamış emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi. 

Ak Parti Çatalca Belediye başkan aday adayı Rıdvan Durmaz,Zeytinburnu Belediye başkan aday adayı Ayhan Karcı başta olmak üzere çok sayıda Ak partili teşkilat mensubu temayül hakkında görüş ve düşüncelerini İstanbul Times Tv.mikrofonlarına aktardı.Başakşehir Belediye başkanı Mevlüt Uysal sadece temayül ile alakalı neler söylemek istersiniz diyen muhabirimizin sorusuna bir şey demek istemiyorum diyerek morelinin bozuk olduğunu açıkça hissetimesi
gözlerden kaöadı.

Kısa bir süre içinde montajı yapılıp yayına verilecek olan görüntüleri izlemek için sizde 
www.istanbultimes.tv yi izleyin.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)                                                       Kamera :Erhan Şahin/TV.Muhabir:Elif Günay/Gazete Muhabir:Çağla Pekgüleç

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35