banner25

AK Parti Başakşehir kongresini yaptı

AK Parti Başakşehir ilçe başkanlığı olağan 2.ilçe kongresi Bahçeşehir Kültür ve Sanat merkezinde yapıldı.

AK Parti Başakşehir kongresini yaptı
Ak Parti Başakşehir ilçe başkanlığı 2.olağan ilçe kongresi Bahçeşehir Kültür ve Sanat merkezinde yapıldı.

 
Başakşehir Times Haber Merkezi


Ayhan Özgürel’in kısa ve anlaşılır açılış konuşması katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı. Özgürel konuşmasında şunlara değindi “İzmir,Konya ve Diyarbakır ne tür bir hassasiyet taşıyorsa aynı şekilde ilçemizde o hassasiyeti taşıyor.
 
Hükümetimizin demokratik açılım ile alakalı attığı adımlar Güvercintepe Mahallesinde yaşayan Kürt kardeşlerimiz tarafından karşılık bulmaktadır” dedi.

 

“Kurucu ilçe başkanımız Ahmet Selim Köroğlu’nun ilçemiz için başlatmış olduğu çalışmaları bugün biz ve arkadaşlarımız sürdürüyoruz.
 
İlçe olduğumuz günden bu yana girdiğimiz her seçimde başarı ile çıktık.Bu başarılar bizi büyüttü ama şımartmadı,partimize hizmet ederken hakkın rahmetine kavuşan Türkan Cantalay ve Kadriye Öztürkkardeşlerimize de bu vesile ile Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim diyerek konuşmasını tamamladı.”

 

İBB.başkanı Dr.Mimar Kadir Topbaş kısa ve özlü bir konuşma yaparak Başakşehir’in Ak parti için çok önemli bir yer olduğunu ifade etti. İBB.olarak İstanbul’a eski para birimi ile 49 katırilyonluk  yatırım yaptıklarını söyledi. AB.den   sorumlu devlet bakanı ve başmüzakereci Egemen Bağış da birçok konuşmasında olduğu gibi ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu na yüklenerek meslek liselerine uygulanan kat sayı adaletsizliğini kaldırdığımız için Mahkemeye gittiğini söylüyor diyerek Kılıçdaroğlu’nu sert bir dille eleştirdi.

 

Bağış Fezleke’den kahman çıkmaz diyerek CHP.lilerin en çok yaptığı iş mahkemelerde dava açarak hizmetlerimizi  engellemeye çalıştıkları için halkımız da onları ebedi muhalefete mahkum ediyor diyerek CHP.genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ na ÇAKMA GANDİ diyerek salonun gülüşmelere neden olmasını sağladı.

 

Milli Eğitim bakanı Prof.Dr.Ömer Dinçer de Ak Parti İktidarından önce tüm Cumhuriyet döneminde 334.800 tane derslik yapılmışken bizim 10 yıllık iktidarımızda 169.200 derslik yapıldı dedi.

 

En can alıcı konuşmayı ilçenin koordinatör vekili Harın Karaca yaptı

 

Ak Parti Başakşehir ilçe başkanlığının koordinatör milletvekili olan Harun Karaca yaptığı konuşma ile halkın günlük ihtiyaçları ile yakından alakalı olan bir çok konuya temas ederek kongreye katılanların bilgilerini tazeleyecek ekonomik veriler verdi.

 

Karaca şunları söyledi “ Ak Parti hükümetinden önce IMF.nin Türkiye sorumlusu Carlos Cotarelli’nin ismi bizim medyamızda başbakandan daha çok geçiyordu.Bugün hiç birimiz IMF.temsilcisin ismini duyur muyuz ? hayır çünkü bizim İMF.ye ihtiyacımız yok. Kurtarıcı olarak ülkeye getirilen Kemal Derviş’in peşinde 15 tane kamera dolaştığını hepimiz hatırlarız. Bizden önce 100 liralık Milli gelirin 47 lirası Faizcilere gidiyordu. Bugün ise 100 liranın 13 lirası faizcilere gidiyor dedi. Karaca konuşmasını Türkiye’nin en büyük imam hatip lisesi ve kent hastanesi Başakeşhir de yapılacaktır müjdesini verdi. Karaca konuşmasını bir   birlik ve beraberlikten güç ve kuvvet ayrılıktan azap doğar diyerek mutlaka birbirimizi sevmemiz gerekir diyerek tamamladı.

 

Babuşçu Başakşehir bizim için stratejik öneme sahip bir ilçe dedi

 

Başbakanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan 1994’de İBB.belediye başkanı seçilirken Başakşehir’in modern kentleşmeye örnek olacak şekilde dizayn etti. 2008 de burası ilçe yapılarak verilen önem ortaya koyuluyordu.

 

Kongreye kimler katılmıştı ?

 

Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr.Ömer Dinçer, AB.den sorumlu devlet bakanı Egemen Bağış, İBB.Başkanı Dr.Mimar Kadir Topbaş, Ak Parti İstanbul İl başkanı Aziz Babuşçu, Harun Karaca, Hakan Şükür,Şirin Ünal,Osman Aşkın Bak,Mehmet Doğan Kubat,Halide İncekara,TülayKaynarca,Mehmet Muş,Ünal Kaçır,İsmet Uçma,Mustafa Ataş, Mustafa Şentop, il başkan yardımcıları Halis Dalkılıç,Ömer Seyfi Aktülün,Kemal Akar,Ali Rıza Yapar,başta olmak üzere bir çok ilçe belediye başkanı ve Ak Parti ,ilçe başkanı kongreye katılarak Başakşehir teşkilatını yalnız bırakmadılar.


YORUM EKLE
YORUMLAR
Ümit AKSU
Ümit AKSU - 12 yıl Önce

AKP Başakşehir Ekibine başarılar diliyorum. Fakat şunu unutmasınlar ki İktidar kendileridir.. İktidar Muhalefeti eleştirmek ve Hakarete varacak ithamlar yerine iş yapmalıdır.. Önce İstanbul depremine hazırlıklarını Başakşehirin bu deprem karşısında ne derece hazır olduklarını anlatsınlar.. Her gün konut inşaa ediliyor peki ya CAN Güvenliği.. Can güvenliği herşeyden önemlidir.. Ana Muhalefet Liderine ÇATMAK yerine ona Siyasi terbiyeden yoksun ifadelerle ancak kendi kendinizi güldürürsünüz.. Cuma Namazlarına Korumasız gelin.. Halkın arasına Korumasız gelin.. Üniversitelerde Öğrencileri konuşma yaptığınızda okullardan çıkartmayın.. Türkiye Hepimizin Namusudur.. Birbirimizi yerden yere vurarak kini ve nefreti çoğaltarak hiçbir yere varamayız.. Birlikte Guru duyduğumuz bir tablo için böyle (ÇAKMA) Densiz ifadelerden kurtulalım.. Kongreler saygının ve birliğin mekanıdır.. O konuşmacıyı hepinizi huzurunda kınıyorum.. AKP Yöneticilerine de Başarılar diliyorum.. Saygılarımla..

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35