banner25

Avrasya’da hayata yeniden merhaba dedi

Uluslararası bir standart ile kurulup yerli ve yabancı hastaların hizmetine açılan Avrasya hastanesi Gaziosmanpaşa Küçükköy’de hastalara yeni bir yaşam sunmaya devam ediyor.

Avrasya’da hayata yeniden merhaba dedi
 İstanbul Times Haber Merkezi/ Çağla Pekgüleç

İstanbul Times Doç.Dr.Ali Durmuş’un yaptığı başarılı Mide ameliyatı ile hayata yeni bir başlangıç yapan Emine Azman”Artık Özgürlüğümde Özgüvenim var” dedi

Aşırı kilo ve şeker hastalığı nedeni ile sağlıklı bir yaşam süremeyen 47 yaşındaki  Emine Azman derdine çare olabilecek bir hekim ararken daha önceki başarılı ameliyatları ile adını duyduğu Avrasya Hastanesi Küçükköy Yerleşkesi hekimlerinden Doç.Dr.Ali Durmuş’a başvurdu.

Halk arasında Şeker hastalığı denilen rahatsızlığı ve aşırı kilo için başvurduğu doktoru Doç.Dr.Ali  Durmuş ve ekibinin yapmış olduğu teşhis ve tanıdan sonra yapılan mide küçültme ameliyatı ile hem aşırı kilolarından ve şekerinden kurtulan  Emine Azman Şunları söyledi:

İstanbul Times Tv de Çağla Pekgüleç’in sorularına cevap veren Emine Azman şunları söyledi

Emine Azman Avrasya Hastanesine tedavi için geldiğimde Şekerim 480 idi, aşırı kiloluydum kendimi yorgun hissediyordum. Doç. Dr. Ali Durmuş ve ekibinin tedavisi sonrasında şekerim düştü, kilo verdim önceden özgürlüğüm vardı özgüvenim yoktu şimdi ise özgürlüğümde var özgüvenimde.

96 Kilo ile ameliyata girdi şimdi ise 62 kiloda fit bir bayan oldu

Bundan 9 ay önce Doktorum Ali Durmuş yaptığı testler sonucunda ‘mide bypass’  ameliyatını bana uygun gördü. O zaman  96 kilo ile ameliyata girdim şimdi 62 kiloyum artık.

Kilo verdim, insülin kullanmıyorum, şeker ilaçlarımı çöpe attım, yemek yemekte özgürüm artık korkarak yemiyorum hastalıklarımdan kurtuldum iyi ki ameliyat olmuşum kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum.

Doç.Dr.Ali Durmuş Avrasya Hastanesi Gaziosmanpşa Küçükköy Hastaların konforu  için tasarlanmış

Yaptığı başarılı ameliyatları ile hastalarının duasını alan Doç.Dr.Ali Durmuş ile hastası Emine Azman’a yaptığı başarılı operasyon sonrası konuştuk. Durmuş hastaların iyi bir sağlık hizmeti alabilmesi için ilk önce hastane olarak planlanmış ve içinde bütün tıbbi cihazların bulunduğu iyi bir hastanenin hekimlerin işlerini yaparken rahat ve özgür hareket etmeleri için olmazsa olmazımızdır. Tecrübeli hekim Op.Dr.Hüseyin Urlu hocamızın hekimlik tecrübesini oraya koyarak mimarlar ile beraber hayalini bu hastanede gerçekleştirmiş olması  biz hekimlerin kaliteli ve sağlıklı bir sağlık hizmet sunması için çok önemli. Bu kurumda rahat ve özgür bir şekilde çalışıyoruz dedi.

Avrasya Hastaneleri Kurucusu ve yönetim Kurulu başkanı Op.Dr.Hüseyin Urlu: “Hastalarımızın duasını almak bizim için çok önemli” dedi 

Tecrübeli hekim ve yatırımcı Op.Dr.Hüseyin Urlu, Emine Azman’a yapılan başarılı müdahale sonrası İstanbul Times Tv mikrofonlarına şunları söyledi: ”Hekimler için başarılı bir ameliyattan sonra Allah razı olsun sözünü duymanın maddi bedeli yok. Bizde hekimlerimiz ile yaptığımız başarılı ameliyatlardan sonra bu sözü duyunca çok mutlu oluyoruz. Bugün konuştuğunuz hastamız Emine Azman hanımefendinin hem kilo fazlası hem de şekeri vardı. Hekim Arkadaşımız Doç.Dr.Ali Durmuş’un başarılı müdahalesi ile hem 96 kilodan 62 kiloya indi  hem de şeker problemi ortadan kalktığı için hastamızda biz de çok memnun olduk” dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35