banner32

Yağmur ve Berkan’ın Görkemli Düğünü Göz Kamaştırdı

Geygel ve Oral ailelerinin dostları Yağmur ve Berkan’ı mutlu gülerinde yalnız bırakmadılar. Bakırköy ‘ün Ataköy semtinde bulunan Yunus Emre Kültür Merkezi Gizli Bahçe Koktely alanında yapılan yılın nikah merasiminin şahitleri,CHP TBMM Grup Başkan vekili İstanbul Milletvekili Engin Altay,İBB başkan vekili Hüseyin Aksu, İBB Genel sekreter yardımcısı Dr. Şengül Altan Arslan, CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, Özgür Karabat, Zeynel Emre ve CHP İstanbul il başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu Yağmur ve Berkan'ın nikah şahidi oldu.

Yağmur ve Berkan’ın Görkemli Düğünü Göz Kamaştırdı

GELİNİN VE DAMADIN BABASI UZUN YILLADRIR CHP’DE SİYASET YAPINCA  YILIN NİKAHI ADETA CHP KURULAYI HAVASINDA YAPILDI…

Gelinin babası İş adamı Ayhan Geygel hem maddi hem de manevi hem de siyasi olarak yıllarca Başakşehir'de siyasi mücadele verdi.

Bahçeşehir Gölet'in imar'a açılmaması adına meclis toplantısında yaptığı itirazlar ve halkın yaşam alanlarına imar verilmemesi adına yaptığı karşı duruşlar neticesinde CHP Başakşehir ilçe örgütünün takdirini kazandı.

Damadın babası Ali Oral'da CHP Avcılar ilçe örgütünde siyasi mücadele verdiği ve yıllardır meclis üyeliği yaptığı için evlatlarının düğününe CHP'nin ağır topları katıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi/ Hüseyin Çetiner / Bakırköy /İstanbul

DÜĞÜNÜ TAKİP EDEN İSTANBUL TIMES TV YE KİM NELER SÖYLEDİ ?

CHP Başakşehir eski meclis üyesi ve ilçe başkanı sanayici iş insanı Kazım Özeren Yağmur ve Berkan’a  ömür boyu mutluluklar dilerim.  Yağmur

Bizim kızımız Berkan ise oğlumuzdur.

Ayhan Geygel ve Ali Oral’da partilimizdir.Mutlu gülerinde iki ailemizin evladının mutluğuna tanıklık etmek bana mutluluk verdi şeklinde konuştu.

CHP Başakşehir ve İBB Meclis Üyesi Murat Özkurt  ve Cem TV eski idarecisi Kadir Polat ise genç çiftlere bir ömür boyu mutluluk diledi.

CHP İstanbul Milletvekili Özğür Karabat eşi Dilkek Karabat ile düğüne katıldı. Karabat şunları söyledi: “Yağmur’un babası sayın Ayhan Geygel ile beraber Başakşehir ilçesinde 2014 senesinde yapılan yerel yönetim seçimlerinde güzel bir çalışma yaptık.Ayhan bey hiçbir zaman partimiz için maddi ve manevi bedel ödemekten geri durmadı. Kızı Yağmur ‘da benim ilçe başkanlığı döneminde Başakşehir İlçe  gençlik kollarında siyasete başladı. Kısa süre sonra eğitimi ve başarısı ile CHP İstanbul İl başkan yardımcısı oldu.  Yağmur’un siyasete önü açık.

Kendisine siyasi alanda başarılar dilerken yine partilimiz  olan Ali Oral’ın oğlu Berkan ile mutlu bir evlilik yaptığını biliyorum.Bir  Ömür boyu  gençlere mutluluklar dilerim şeklinde konuştu.

Yine CHP İstanbul Milletvekilleri, Emine Gülizar Emecan ise Yağmur Geygel ile beraber siyaset yaptıklarını. Yağmur’un çok başarılı ve eğitimli bir partili olduğunu ifade ederek siyasette önü her zaman açık bir arkadaşımız.

Bugün yine partilimiz olan Ali Oral arkadaşımızın evladı Berkan ile  hayatını birleştirdiği nikahlarına şahit olmak bizim için bir mutluluk vesilesi diyerek gençlere bir ömür boyu  mutluluk dilediler.  

GELİNİN BABASI AYHAN GEYGEL VE DAMADIN  BABASI  ALİ ORAL HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ…

İstanbul Times Times Tv den Hüseyin Çetiner’e konuşan gelinin babası Ayhan Geygel  ve Damadın babası Ali Oral şunları söylediler ”Evlalarımızın mutlu gününde yoğun programlarına rağmen Gaziantep’de genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında  yapılan belediye başkanları toplantısında izin alıp gelen Bakırköy Belediye Başkanımız sayın Dr.Bülent Kerimoğlu’na, CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Grup başkan vekilimiz sayın Engin Altay’a,CHP İstanbul Milletvekilleri sayın Emine Gülizar Emecan, Özgür Karabat ve Zeynel Emre’ye, İBB Genel sekreter yardımcısı  Dr.Sayın, Şengül Altan Arslan’a , İBB başkan vekili sayın Hüseyin Aksu ve iş insanı Mustafa Kaçmaz  başta olmak üzere uzaktan ve yakından gelerek evlatlarımızın mutlu gününde bizi  yalnız bırakmayan akraba ve eş dostlara  teşekkür ederiz şeklinde konuştular”.

Biz de İstanbul Times Yayın Grubu olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Kaynak.İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Kaynak.İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2021, 10:21

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35