banner29

Yaşar halı saha yerine yapılacak okul ne oldu ?

Geçen sene Şubat ayında Halı Saha işleticisinin hiç bir demirbaşınıo almasına müsaade edilmeyerek Bağışçı var Halı saha'nın yerine okul yapacağız denilerek 2014 yılı sonuna kadar Halı sahayı işleten firmanın kontratı olduğu halde yıkım belgesi ibraz edilmeden hazı saha yerle bir edilmişti ...

Yaşar halı saha yerine yapılacak okul ne oldu ?
Okul bahane rant şahane

Haber ihbar hattımızı arayan bir okurumuz aynen şunları söyledi " Ben 26 yıldır Güvercintepe de ikamet ediyorum. Benim çocuklarım halı sahanın yanındaki okulda eğitim görüyorlardı. Ders saatlerinde bu halı saha tesisi zaten okulun hizmetinde olan bir yerdi.Buranın hemen altında okul inşaatı için REKA diye bir firma şantiyesini kurdu okul yapacakken Başakşehir Belediyesi şantiyeyi kaldırtarak hayır yapacak firma sahibini küstürdü.Eğer belediyenin amacı okul yapmak olsaydı REKA firmasının şantiyesini dağıtmazdı.


Başakşehir Times Haber Merkezi

Amaç yıkılan yerim alt tarafına 50 küsür trilyonluk hafriyat dökmek mi ?

ismini vermeyen gizemli okurumuz konuşmasında şunları da söyledi " Yıkımın yapıldığ  hafta içinde halı saha sahipleri kameralara açıklama yaparak  olayı kamuoyu gündemine taşıdıkları için ne hafriyat dökümü başladı nede okul binası" dedi.  

Mademki okul inşaatı başlamayacıktı neden halı sahayı alel acele yıktınız ?

Burada Yaşar halı sahanın acil olarak yıkılması için aşırı çaba saf edenler bana göre hata yapıyorlar.


Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)




 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35