banner29

Malatyalılardan muhteşem kahvaltı

Başakşehir’deki Malatyalıların bundan üç yıl önce bir araya gelerek kurdukları Başakşehir Malatyalılar derneği bir çok güzelliğe imza atmaya devam ediyor.

Malatyalılardan muhteşem kahvaltı
HABERİN GALERİSİ
Malatya-Başak

Malatya-Başak

Mehmet Ali Çakırkan ve arkadaşları tarafından kurulan derneğin şimdiki başkanı Ramazan Boğur ve yönetimi de devir aldığı derneği daha iyi yerlere getirmek adına güzel çalışmaları aksatmadan sürdürüyor.

Başakşehir Times Haber Merkezi  

Pazar Günü Başakşehir Güvercintepe Mahallesi Fatih Caddesindeki dernek merkezinde geniş katılımlı yapılan kahvaltılı toplantının sunuculuğunu gazetemiz imtiyaz sahibi ve derneğin yönetim kurulu üyesi Hüseyin Çetiner yaptı.

Çetiner toplantıya katılan kanaat önderleri ve ilçe yöneticilerine konuşma hakkı vererek insanların tanışıp kaynaşmasına imkan sağladı.

Dernek başkanı Ramazan Boğur  gazetemize yaptığı konuşma da Malatya’lılar olarak gösteriş ve şow’dan uzak hizmet odaklı çalışmaya gayret ettiklerini ifade ederek her ne kadar Malatya’lı olsak da şu an yaşamımızı Başakşehir’de sürdürüyoruz. Malatya külürünü burada yaşatmak kadar Başakşehir’in sorunlarına da el atmak istiyoruz. Zaten bu kahvaltılı toplantı da bu ihtiyaçtan doğmuştur dedikten sonra kendilerini yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür etti.

Toplantıda Malatya’lı olan Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Av.Yasin Kartoğlu kısa bir selamlama konuşması yaparak tüm Başkşehir sakinlerine hizmet vermek üzere yola çıktıklarını ifade ederek hemşehrilerinin de her türlü sorun ve sıkıntılarında kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade etti.

Toplantıya katılan başkan yardımcısı Haluk Dikbaş Yasin başkan gerekenleri ifade etti ben de tüm katılımcılara saygılar sunuyorum dedi.

Daha sonra Malatya Sivil Toplum Kuruluşları (MASTÖB) genel başkanı Bekir Alyüz son yıllarda Malatya’lıların haklarına sahip çıkamadığını ifade ederek gelecek dönemlerde nufus olarak ikinci sırada bulunduğumuz Başakşehir’de daha çok Malatyalı hemşehrimizin yönetimde söz sahibi olmasının kendilerini memnun edeceğini söyledi.

Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) başkanı Yılmaz Durmuş’ta katılımcılara kısa bir selamlama konuşması yaptı. İstanbul Emniyet müdürü yardımcısı Hasan Adak, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyesi Cengiz Avcılar,Has Parti ilçe yöneticileri,BDP.ilçe başkan yardımcısı Mehmet Akdemir,radyo programcısı Serkan Lama ,düş bahçesi Ali ve Malatya’nın sesi dergisi sahibi ve DÜBAMDER başkanı Muzaffer Tunç’ta da birer konuşma yaptığı toplantıya işlerinin yoğunluğu nedeniyle katılamayan İstanbul Vali yardımcısı Ali Kazgan Başakşehir ilçe Emniyet müdürü Ekrem Güneysi,İstanbul Emniyet Müdür yardımcısı Mustafa İncebay ,İstanbul Üniversitesi Fen edebiyat fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Sehban Kartal’ Dr.Mehmet İncebay'da  birer mesaj göndererek katılımcılara sevgi ve saygılarını sunduklarını ifade ettiler.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

  

YORUM EKLE
YORUMLAR
...
... - 12 yıl Önce

GÖNLÜÜM HaaaS FİKRİM HAS HeRŞeYİMLe HAS PARTİLİYİM

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35