banner25

“Hasta Etme Adamı” BKSM’de

Türk tiyatrosunun vazgeçilmez isimleri Süheyl ve Behzat Uygur Kardeşler, yeni oyunları “Hasta Etme Adamı“ ile Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi (BKSM) sahnesindeydi…

“Hasta Etme Adamı” BKSM’de
Sezonun en çok konuşulan oyunu “Hasta Etme Adamı ”Bahçeşehirliler’den tam not aldı. Ünlü sanatçılar,Bahçeşehirli tiyatro severlerle tekrar buluşmanın mutluluğunu yaşarken seyircilerin oyuna gösterdikleri ilgiden oldukça memnun kaldı. Ünlü tiyatrocuların başarılı performansları göz doldurdu.

BKSM Ayrıcalıklı Bir Kültür Merkezi…
Oyundan önce görüşlerini aldığımız Süheyl Uygur ‘ Bahçeşehir ’in farklı ve oyuncuyu sahnede oynatan bir seyircisi var, buradan mutlu ayrılacağımızı düşünüyorum. Babamız Nejat Uygur da burada daha önce amfi tiyatroyken oynadı. Bütün Türkiye’ nin hemen her yerinde bir çok oyun oynadık ancak Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi ayrıcalıklı bir kültür merkezi. Başakşehir Belediyesi’ ne ve Sayın Mevlut Uysal’a teşekkür ederiz’ dedi.

Tiyatrocu Olduğumuzu Hatırlatan Bir Sahne..
Behzat Uygur ise ‘ Başakşehir Belediyesi sanat ve kültür adına birçok etkinliğe imza attı. Bize tiyatrocu olduğumuzu hatırlatan bu sahne ve salonu bize kazandırdığı için Başakşehir Belediyesine teşekkür ederiz’ açıklamasında bulundu.
Altı skeçten oluşan oyun, sağlık meselelerini bir bütünlük içinde, hem doktor hem hasta perspektifinden anlatıyor. Doktora şiddet, aile hekimliği, diyetisyenlik, tıp balosu, ambulans, doğumhane gibi başlıklar üzerinden sağlık sektörünü hicveden komedide, hem doktorların hem de hastaların durumları güldürüyor.

Ayakta Alkışlandılar…
Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi'nin salonunu dolduran tiyatroseverler oyun boyunca kimi zaman kahkahalara boğulurken kimi zaman da duygulu anlar yaşadılar. Seyirciler beğeniyle takip ettikleri oyunun sonunda sanatçıları ayakta alkışladılar.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35