banner29

Düş Yakamdan,İstanbul galasını Başakşehir'de yaptı

Cengiz Küçükayvaz’ın yönetmenliğini ve oyunculuğunu yaptığı bol güldürülü ‘Düş Yakamdan’ tiyatro oyunu İstanbul galasını Başakşehir'de yaptı.

Düş Yakamdan,İstanbul galasını Başakşehir'de yaptı
 Başakşehir Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi (BKSM)’de sahnelenen tiyatro oyunu izleyicisinden tam not aldı. Ev sahipliğini Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Basri Akdemir'in yaptığı oyun ilgi ile izlendi.

Çatırdayan bir evliliği kurtarma çabasını mizahi bir üslup ile ele alan oyunun yazarı Mustafa Arıkoğlu. 2 perdelik oyunun aynı zamanda yönetmenliğini de yapan Cengiz Küçükayvaz, sahne performansı ile göz doldurdu. Oyunda Küçükayvaz’ın yanı sıra Züleyha Karyağdı Küçükayvaz, Tarık Karyağdı, Eray Türk gibi tecrübeli isimler rol aldı.

Oyunun konusu ise şöyle; Beş yıldır evli olan Şevket ve Nurten’in, zamanında aşkla ve sevgiyle kurulan evlilikleri yavaş yavaş çatırdamaya başlamıştır. Şevket, babasının organize ettiği bir tatile Nurten ile gitmeye karar verir. Amacı güzel bir sürpriz yapmak ve belki de çatırdamaya başlayan evliliklerini kurtarmaktır. Bu güzel plan uçağın düşmesi ile bir anda mahvolur. Issız adada bir yandan hayatta kalmanın çarelerini ararken diğer yandan da evliliklerini sorgulamaya başlarlar.

'İstanbul'daki ilk oyunumuz'

Alkışlar ile son bulan oyunun sonunda Başakşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Basri Akdemir ekibe teşekkür etti. Küçükayvaz ise, "Bize bu geceyi ayırdığınız için siz Başakşehirlilere çok teşekkür ediyorum. Bu gecede emeği geçen başta Kültür ve Sosyal işler müdürü, sevgili dostum Basri Akdemir'e çok teşekkür ediyorum. Sen her zaman burada ol. İstanbul'daki ilk oyunumuz, o yüzden senelerin tiyatrocuları olmamıza rağmen elbette heyecanlandık" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35