banner32

BKSM’de Fettah Can Rüzgarı Esti

Besteci ve söz yazarı kimliği ile müzik sektörünün en çok aranan isimlerinden biri olan Fettah Can, Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nin büyüleyici atmosferinde sevenlerine müzik ziyafeti sundu. Sanatçı, geniş repertuarı ve eğlenceli sahnesi ile güzel bir bahar akşamına imzasını attı.

BKSM’de Fettah Can Rüzgarı Esti
Bir çok sanatçıya verdiği söz ve bestelerle de müzikseverlerin hafızalarına uzun yıllar unutulamayacak şarkılar kazandıran Fettah Can’ın hayranları, Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’ ni tamamen doldurdu.

17 yıl önce yine Bahçeşehir’deydim

Konserden önce görüşlerini aldığımız sanatçı Fettah Can, bundan 17 yıl önce Bahçeşehir’de sahne aldığını Bahçeşehir’i çok güzel bulduğunu belirterek BKSM’nin sahnesini, atmosferini çok beğendiğini söyledi.

BKSM’yi çok beğendim tüm belediyelere örnek olmalı
Belediyelerin kültür etkinliklerine katkısını da değerlendiren Fettah Can; “Burada bir örneğini gördüğümüz bu gibi kültürel faaliyetlere olan katkısını çok önemli buluyorum. Çünkü bu da bir hizmet. Belediye Başkanı’nın ilçesindeki vatandaşlara müziği, tiyatroyu, sinemayı götürmesi çok güzel. Bunların örnek olup tüm belediyelerin desteklemesini istiyorum. BKSM’de olmaktan dolayı mutluyum ve Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a teşekkür ediyorum böyle bir sahneyi kazandırdığı için” dedi.

Şarkıları Hep Bir Ağızdan Söylendi
Sanatçı kendi albümlerinde yer alan şarkıların yanı sıra bestelediği ve birçok ünlü sanatçıya verdiği eserleri de seslendirdi. Sanatçının, romantik şarkıları Boş Bardak, Mandalinalar, Rüyalar, Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim izleyenlerin de katılımıyla, hep bir ağızdan söylendi. Slow şarkılarıyla başladığı konserini, hareketli şarkılarıyla bitirirken, sevenlerine romantik bir bahar akşamı yaşattı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35