banner25

Bilim ve İnsan Vakfı kadın kolları çalışıyor

Başakşehir’de bir tane ülke genelinde 30’dan fazla öğrenci yurdunu bünyesinde bulunduran Bilim ve İnsan Vakfı kadın kolları resmi kuruluşunu yaptı.

Bilim ve İnsan Vakfı kadın kolları çalışıyor
Gündemin konukları aktif kadınlardı

Kendilerini bilim ve eğitim’e adayan idealist bir gurup kadın bir araya gelerek 30 öğrenci yurdu ile milli ve manevi duyguları gelişmiş gençler yetiştirmek için gecesini gündüzüne katan eski vekil Turan Kıratlı’nın başkanı olduğu Bilim ve İnsan Vakfı bünyesinde ilk kadın kolları birimini kurdu.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Özel Haber

Başkan Melek Serçebay ve yardımcıları Çetiner’in stüdyo konuğu oldu

İstanbul Times Tv.de Gündem Programının yapımcısı ve sunucusu Hüseyin Çetiner’in konukları Bilim ve İnsan Vakfı Başakşehir Kadın Kolları Başkanı Melek Serçebay,yardımcısı Çiğdem Karadeniz,teşkilat başkanı Filiz Ünal yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Serçebay konuşmasında şunları söyledi ”Amacımız zeki olduğu halde maddi imkansızlıklar nedeni ile eğitimlerine devam edemeyen, talebelerimizin vatana ve millete yararlı birer birey olmaları adına Vakıf başkanımız sayın Turan Kıratlı ve çalışma arkadaşlarının yaptığı çalışmalara bir nebzede olsa Başakşehir’de yaşayan kadınlar olarak karınca kararınca bizde  elimizden geldiği kadar imkanlarımız ölçüsünde el vermek adına Vakfın kadın kollarını kurup çalışma kararı aldık.İlk büyük çalışmamız olarak da 2 Kasım 2013 tarihinde masasız olarak 1.500 kişi kapasiteli  olan KONİSTAN’da  ünlü modacımız Muammer Ketenci’nin 2013-2014 Sonbahar –Kış kreasyonunun sunulacağı modern tesettür defilemizi yaparak bilet satışında elde edeceğimiz gelir ile  vakfımızın yurdunda eğitim gören 120 civarındaki talebemize burs olarak verilecektir.

Bu çalışmamızda bizlere he türlü katkıyı veren Ak Parti İstanbul Milletvekili Sayın Harun Karaca’ya, Başakşehir kaymakamımıza, Belediye başkanımıza,Emniyet müdürümüze, Vakıf başkanımıza, Kızılay başkanımıza, müftümüze kısaca bütün mülki idare amirlerimize bizlere karşı gösterdikleri yakın ve ilgi ve alakadan dolayı sizin aracılığınız ile hepsine teşekkür ederim”dedi.

Başkan yardımcısı Çiğdem Karadeniz’de görüşlerini bizimle paylaştı

Bilim ve insan Vakfı Başakşehir kadın kolları başkan yardımcısı Çiğdem Karadeniz de şunları söyledi “Niyet hayır akibet hayır diye bir söz var  Bilim  ve İnsan vakfı Başakşehir Kadın kolları olarak hepimizin niyeti insanlara faydalı olmaktır. Peygamber efendimiz bir hadis-i şerifinde şöyle der “ İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” bizlerin de özet olarak amacımız insanlar faydalı olacak çalışmalar yapmaktır. Sizlerin,okurlarınızın ve izleyenlerinin  vaktiniz almamak adına başkanımız Melek Serçebay’ın söylediği tüm sözlerine ben de aynen katlıyorum.  Son olarak duyarlı Başakşehir halkının bize maddi ve manevi katkı yarsa daha çok evladımızın okuyup ülkeye yararlı olmasını sağlayacaklardır” dedi.

Filiz Ünal Yavuz Bülent Bakiler’in dörtlüğü ile söyleşiye duygu dolu anlar kattı

Bilim ve İnsan vakfı Başakşehir kadın kolları teşkilat başkanı Filiz Ünal’da yaptığı konuşmada “amaçlarının hayra hizmet etmek olduğunu ifade ederek 2 Kasım 2013 tarihinde Başakşehir 5.Etap’ta bulunan Konistan Salonunda yapacağımız defilede  hayra katkıda bulunmak isteyen tüm hemşehrilerimizin bizden 100 TL karşılığı  bir bilet satın alarak bir talebimizin aylık bursunu karşılamasını arzu ediyoruz. Bu dedeli dört  tane ev hanımı arkadaşımız da bir araya gelerek karşılamaları mümkün. Biz tamamen Allah’ın rızasını kazanmak için yola çıktık. İnşallah rabbimizin biri mahçup etmez dedi. Ünal konuşmanın sonunda da Lise de iken okuyup ikincilik elde ettiği Yavuz Bülent Bakiler’in bir dörtlüğünü okuyarak konuşmasına okuduğu dörtlük ile renk kattı.

Gündem Programının yapımcısı ve sunucusu gazeteci yazar Hüseyin Çetiner yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi,amacı hayır ve eğitim olan her türlü projeye hiçbir bedel almadan katkı vermeye her daim hazırız dedi.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
sultan suleyman..
sultan suleyman.. - 8 yıl Önce

telefonla ara.beyzayı arat..

Sultan Süleyman.
Sultan Süleyman. - 8 yıl Önce

Aferin sana tosunum.

Sultan Süleyman.
Sultan Süleyman. - 8 yıl Önce

Beyzayi beni arasın.çocukları suguttun.senin ailenin cumhuriyet baş savcılığına şikayet edecegim.

Süleyman Aydeniz
Süleyman Aydeniz - 5 yıl Önce

Aferin sana çocuklarımı benden soğuttu bunun hesabını bu dünya ve ahirette vereceksiniz

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35