banner29

Başakşehirli kadınlar, çocukları için havalı rozetler yaptı.

Başakşehir Belediyesi Living Lab ev hanımları için Havalı Rozetler Atölyesi düzenledi. Atölyede kadınlar, çocukları için hama boncuklarından rozet tasarladı.

Başakşehirli kadınlar, çocukları için havalı rozetler yaptı.
 Çocukları Living Lab Coderdojo Atölyesine devam eden Başakşehirli 10 kadının katıldığı Havalı Rozetler Atölyesi bir gün sürdü. Endüstriyel Tasarımcı Gülbahar Coşkun’un önderliğinde gerçekleşen atölyede katılımcılar önce çocuklarının sevdiği karakterleri kağıt üzerine çizdi. Çizimler boncuklarla çizim plakalarına aktarıldı.  Dört farklı çizim plakasının kullanıldığı etkinlikte en son aşamada ütü, aydınger yardımı ile tasarımlara son şekli verildi. Anneler tamamladıkları rozetleri çocuklarına hediye etti.

 
Başakşehir Times Haber Merkezi
 

‘Çok dinlendirici bir atölye’


Yaklaşık iki saat süren etkinliğe katılan anneler düşüncelerini şu cümlelerle ifade etti.

 

Hülya Özdemir: “Çok farklı bir tecrübe oldu benim için. Nakış işler gibi özenli bir çalışma gerektiriyor. Çocuğum için kartanesi ve sevdiği bir çizgi film karakteri çalıştım. Çok güzel bir etkinlik oldu.”

 

Şermin Kapu: “Katılmadan önce çocuk işi gibi gelmişti, o yüzden önyargılıydım. Başlayınca hoşuma gitti, çok dinlendirici, sıkıntılardan uzaklaştırıcı bir çalışma oldu.”

 
İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35