banner32

Başakşehir Halk Olimpiyatları başlıyor

Başakşehir Belediyesi Living Lab uluslar arası sosyal sorumluluk projesine destek veriyor.

Başakşehir Halk Olimpiyatları başlıyor
 İlki geçtiğimiz sene yapılan Halk Olimpiyatları (People Olympics) ile bu senede Başakşehirliler dünya şehirleri ile aynı anda sabah sporu yapacak.

Sular Vadisi ve Bahçeşehir Gölette aynı anda yapılacak

Başakşehir Belediyesi bir ilke daha imza atarak uluslararası çapta ilgi gören sosyal bir projeye destek veriyor. 2016 yılında da devam edilmesi planlanan proje ile Başakşehir Belediyesi dünya şehirleri ile birlikte Halk Olimpiyatları (People Olympics) projesinde işbirliği yapıyor.

Başakşehir Living Lab kapsamında yürütülecek olan Halk Olimpiyatları (People Olympics) projesi ile Başakşehir halkının daha aktif ve sağlıklı bir yaşam sürmesi amaçlanıyor. Sportif etkinliklerle vatandaşların fiziksel aktivite seviyesini arttırarak daha sağlıklı bir yaşam sürmelerine destek vermek ve bu konuda sürdürülebilir etki oluşturmak olan Halk Olimpiyatları (People Olympics) projesi Başakşehir Sular Vadisi ve Bahçeşehir Gölet’te aynı anda gerçekleştirilecek.

Başakşehirler yaza daha sağlıklı girecek

21 Nisan - 21 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan Olimpiyatlar, her hafta Salı-Perşembe-Cumartesi-Pazar günleri 09:00 - 11:00 saatleri arasında Bahçeşehir Gölet ve Başakşehir Sular Vadisi'nde (BAKMER) spor eğitmenleri eşliğinde yapılacak. Katılımın ücretsiz olduğu Başakşehir Halk Olimpiyatları ''Sabah Sporları'' ile Başakşehirliler yaza sağlıklı bir şekilde hazırlanacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35