banner25

Başakşehir Bülteni ilçe nüfusundan fazla basıldı mı ?

Başakşehir Belediye baskanı Mevlüt Uysal Uysal seçildiği günden beri kamuoyu adına yayıncılık yapan gazetemizin sorduğu hiçbir soruya cevap vermedi. Basın mensuplarının her türlü soruslarına cevap vermesi gereken absın danışmanının bizimle temasa geçmesi bile yasaklanmış durumda. İlçenin ilk gazetesi ve haber portalı olduğumuz halde Başakşehir Belediyesinin şu an görevde olan basın danışmanı ile bir kez daha yüz yüze gelemedik.

Başakşehir Bülteni ilçe nüfusundan fazla basıldı mı ?
Haber İhbar hattımıza gelen bir ihbar’da Başakşehir Bülteni isimli derginin zaman zaman ilçe nufusundan daha fazla basıldığı iddiasınının cevabını almak isteriz

Başkan ! … Yaptığımız özgür haberlerden dolayı bizi yıldırmak adına savcılıklarda suç duyurularında bulundu hepsini kaybetti yetmedi.

Bizi hedef gösterdi siyaset arkadaşlarının saldırısına uğradık  bu da başkanı tatmin etmedi.

Hakkımızda maddi ve manevi tazminat davası açtı bunları da kaybetti.

B
aşkan halen demek ki ben hatalı ve yanlışım muhasebesini yapamayacak kadar bize karşı önyargılı olduğunu yüce Türk adaleti tescil etti ama başkan yine de sorularımızı kamuoyuna duyurmadan önce cevap verme gereği bile duymadığı için biz de  en basit soruların cevabını yayın ortamında sormak zorunda kalıyoruz.

Belediye’ nin kendi  çalışmalarının reklamını yaptığı ve kimsenin okumadığı   Başakşehir Bülteni isimli yayının basım adetini ilçe nüfusundan fazla bastığı  iddiasının doğru olup olmadığını buradan soruyoruz.

İç işleri bakanlığı müfettişlerinin yaptıkları incelemelerde  bu durumu soruşturmalarını kamuoyu adına istiyoruz.

Bilbord Afiş ve çok az sayıda dinleyicisi olan panelistlere ne kadar ödeme yapılıyor ?

İlçenin bir çok yerine  asılan bilbord afiş ve pankartlar için yıllık ne kadar ödeme yapılıyor ?

Halen Dil ve Edebiyat dergisine astronomik bedellerle abone olunuyor mu ?

Çınar kolejinde yapılan tiyatro  gösterileri için kuruma ödeme yapılıyor mu  ? Yapılıyorsa  seans başına ne kadar ödeme yapılı yor ?                      

Kültür işlerinin ihalesini  alan şirket hangisi ?

Halkın cevabını merakla beklediği sorularımıza cevap verip şeffaf  olmayan Mevlüt Uysal’ın  bu vurdumduymaz tutumlarının  hesabını halk bir gün  başkana sandıkta soracaktır.

Mevlüt Uysal Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kurdu ğu partiye oy veren vatandaşın bu tutumunu sanki kendisine destekmiş gibi algılaması doğru değil.

Mevlüt Uysal yerine beşeri münasebetleri daha iyi olan ve halk ile içli dışlı olan başka bir başkan olsa Ak Part,i’nin Başakşehir’de oy oranı % 6 veya 7 daha fazla olduğunu siyasi analistler ifade ediyor.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35