banner29

Bahçeşehir’de “Grup Seksendört” rüzgarı esti

Klasik rock kalıplarına bağlı kalmadan şarkılarının gücünü en iyi şekilde sevenlerine hissettirme hedefiyle yola çıkan Grup Seksendört, Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde sevenleriyle buluştu.

Bahçeşehir’de “Grup Seksendört” rüzgarı esti

Akustik ve izleme alanı olarak oldukça donanımlı bir salon

Sanat yolculuğuna kendi isimlerini taşıyan ilk albümleri ‘ Seksendört ‘ ile başlayan, hızlı ve sağlam adımlarla ilerleyen grubu, sevenleri Bahçeşehir’de yalnız bırakmadı. Grup Seksendört yaptıkları açıklamada,Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi salonunu akustik ve izleme alanı olarak çok beğendiklerini ve konserden çok keyif aldıklarını ifade ettiler. İstanbul’un pek çok noktasından Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’ne gelen müzikseverlerin konsere gösterdikleri yoğun ilgi dikkat çekti.

"Türkiye’nin En İyi Grubu" Ödülünü Aldılar

Türkiye’nin en önemli isimleri ile çalışarak adımlarını sağlamlaştıran grup Seksendört, Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Düzce Üniversitesi tarafından yılın en iyi grubu ödülünü aldı. Daima gelişmeyi ve müziklerini olgunlaştırmayı amaç edinen grup, başta Orhan Gencebay’ın albümünde seslendirdiği ‘ Dokunma’ şarkısı olmak üzere ‘ Söyle’, ‘Akıyor Zaman’, ‘ Ölürüm Hasretinle’ adlı şarkılarını müzikseverlerle birlikte keyifle seslendirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35