banner32

Bahçeşehir Koleji'nden öğrencilere yatılı SBS kampı

Bahçeşehir Kolejleri, yarıyıl tatilinde 8. sınıf öğrencilerine yönelik Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi'nde yatılı SBS Kampı düzenliyor. Bahçeşehir Kolejlerinden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin…

Bahçeşehir Koleji'nden öğrencilere yatılı SBS kampı
Bahçeşehir Kolejleri, yarıyıl tatilinde 8. sınıf öğrencilerine yönelik Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi'nde yatılı SBS Kampı düzenliyor. 

  Bahçeşehir Kolejlerinden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin 7 bölgesinde 70 okul kampüsüyle hizmet veren Bahçeşehir Kolejleri'nin, yarıyılda 30 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında sınıf puanı yüksek, 6, 7 ve 8. sınıf SBS'lerde ve yıl içindeki SBS deneme sınavlarında başarılı olan öğrencilerine yönelik Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi'nde yatılı SBS Kampı düzenlediği belirtildi. 

SBS Kampı'na Türkiye'nin farklı illerinden toplam 122 öğrencinin katıldığı ifade edilen açıklamada, öğrencilerin sadece sınav başarısının hedeflenmediği, kamp süresince programda derslerin yanı sıra birçok sosyal ve kültürel aktivitelere yer verileceği kaydedildi. 

Açıklamaya göre, öğrenciler, teorik olarak gördükleri fen ve matematik derslerini, lisede bulunan bilim müzesi ve genetikten elektriğe kadar 17 farklı laboratuvarda uygulamalı olarak görecek. 

Ayrıca öğrenciler, ''Kariyer Sohbetleri'' başlığı altında iş dünyasının başarılı iş adamları ile buluşacaklar. Öğrenciler sınav stresini atmak ve eğlenmek için Akbatı Macera Adası'na da götürülecek. 

Kamp için planlanan şehir turundaysa İstanbul Topkapı Sarayı'nı, Panoroma 1453 Tarih Müzesi'ni gezecekler ve panaromik boğaz gezisine katılacak. 

Ayrıca kamp süresince lise kampüsünde öğrencilere 7 farklı bölgenin yemekleri ve tatlıları ikram edilecek. Öğrencilere kendi yaşadıkları ilin yöresel 

özellikleri tanıtılacak ve öğrenciler, Beyazıt Öztürk'ün programına da katılacak. 
(AA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35