banner25

6 Şubat 2008 Bizim için çok önemli

Başakşehir Times'ın da yayıncısı olan ÇETİNER RADYO TELEVİZYON GAZETECİLİK YAYINCILIK A.Ş. iSTANBUL Times'ı 6 Şubat 2008'de neşrederek İstanbul kent gazeteciliğine soluk aldırdı...Başakşehir Times Gazetemizin yazarı Emine Arslan 5. kuruluş yıl dönümümüz nedeni ile bir yazı yazdı..

6 Şubat 2008 Bizim için çok önemli
6 ŞUBAT 2008  -İYİKİ DOĞDUN !

6 Şubat 2008 Bizim için ziyadesiyle mühim olan bu tarih ,bizi tanıyan dost ve okurlarımız tarafındanda en az bizim kadar mühim bir tarihtir .
 
Nedenmi ?
 
Efendim müsaade varsa severek  beş maddede bu hususu ifade etmek  isteriz …
 
·         Bu tarih ; hak ile batıl olanın apaçık ortaya çıkarılmasının başlangıcıdır .
·         Bu tarih ; siyah ile beyazın netleşip grilerin ortadan bir perde misali çekip alınmasının adıdır .
·         Bu tarih ; her ne olursa olsun ilk önce memleketim ,milletim diyenlerin  yüreklerinin buluşmasının miladıdır .
·         Bu tarih ; hakkaniyeti tebliğ etmekle mükellef olanların  yükümlülüklerini yerine getirmek için vicdan ve söz birliği yapmasıdır .
·         Ve Bu tarih İSTANBUL TİMES ‘in doğumunun adıdır !!!
 
Dört yıldır Hak ve hakkaniyeti  zengin,fakir,din,dil,inanc  ayrımı yapmadan  ,okuyucularımıza tebliğ etmekle yükümlüyüz  diyerek yükümlülüklerimizi yerine getirmeye gayret ediyoruz ,etmeyede  Rabbimizin müsadesiyle devam edeceğiz .Her  gün biraz daha büyüyen okuyucu kitlemizle yürek yüreğe haksızlıklara karşı canımzı siper ediyoruz ,etmeyede devam edeceğiz inşAllah .
 
Gün oluyor doğru dediklerimizle başarılarımızın altına tek bir imza atarken gururlanıyor ,gün oluyor sen eğrisin deme cesaretini ve gazetecilik ahlakını gösterdiklerimizden tehditler alıyoruz …Fakat yılmıyoruz ,yıkılmıyoruz zira doğru olanı ,gerçek olanı anlatmak bizim fikri vazifemizdir diyoruz .
 
Dört yıldır biz kimsenin adamı ,yandaşı,yoldaşı  olmadık ,ASLADA olmayacağız .Gerçeğin peşindeyiz ,doğrunun yanındayız ,İyi olanın dostuyuz …
 
Biz dört yıldır sizlerle olabilmenin hoşluğunu yaşamaktan müthiş gurur duyuyoruz ve biliyoruzki sizlerde hissiyatımıza yüreğinizle karşılık veriyorsunuz …İyiki varsınız çünkü sizler varsanız bizde varız ,eğer siz okursanız biz yazabiliriz …
 
İYİKİ DOĞDUN İSTANBUL TİMES ,İYİKİ VARSIN BAŞAKŞEHİR TİMES  ve İYİKİ  VARDIN Hüseyin ÇETİNER !!!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35