banner32

Umut Oran Kayaşehir'de basın açıklaması yaptı

CHP İstanbul Milletvekilli ve genel başkan yardımcısı Umut Oran Başakşehir'in Kayaşehir bölgesinde yeterli hizmetin verilmemesi adına halkın şikayetlerini dinlemek ve basın açıklaması yapmak üzere ilçe başkanı Özgür Karabat ile kameraların karşısına geçti...

Umut Oran Kayaşehir'de basın açıklaması yaptı
HABERİN GALERİSİ
Umut kayaşehir

Umut kayaşehir

Halk bir su faturası 1.100 lira olur mu diyor ama yönetim 8 aylık fatura diyor

Kayaşehir 13.bölgede bazı sakinler ve yönetim karşı karşıya geldi. Başakşehir Times gazetesi'nin incelediği bir faturada dönem olarak Mayıs-Aralık yazdığı halde alt gelir grubuna mensup vatandaşlar faturanın zamanında gelmeyip tek bir faturada 1.100 TL nin gelmesine isyan ederek bu faturayı nasıl ödeyeceğiz diyorlar.

Başakşehir Times Haber Merkezi

Site yönetiminden adının açıklanmasını istemeyen bir kişi tek bir faturada 1.100 TL su bedeli gelmiş değil. Yeni bir yerleşim yeri olduğumuz için Mayıs -Aralık dönemini kapsayan 8 aylık bir fatura toplu olarak gelmiş halkın itirazı buna sanırım dedi.

Umut Oran ve Karabat burada sıkıntı sadece su değil dediler

Sürekli halkın içinde olan CHP Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat vatandaşın her türlü sıkıntı ve sorunu ile ilgileniyor. Kayaşehir 13.bölgede ikamet eden vatandaşların yaşadıkları sıkıntılara'da seyirci kalmayan Özgür Karabat burada yaşanan sıkıntıları genel başkan yardımcıları ve istanbul milletvekili Umut Oran'a iletmişti. Oran da kısa bir süre önce TBMM.de dört tane bakan'a Kayaşehir ile alakalı sorun ve sıkıntılardan dolayı soru önergesi vermişti. Bugün de ilçe örgütü ile birlikte bir basın açıklması yaparak yetkililerden sorunu çözmelerini talep etti.

Yağışlı ve soğuk havaya rağmen CHP Başakşehir ilçe yöneticileri ve vatandaşlar Umut Oran'ın yaptığı basın açıklamasına aşırı ilgi gösterdiler.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sedat Tuncer
Sedat Tuncer - 11 yıl Önce

Yağışlı ve soğuk havaya rağmen CHP Başakşehir ilçe yöneticileri ve vatandaşlar Umut Oran'ın yaptığı basın açıklamasına aşırı ilgi gösterdiler.
diye haberi bitirmişsiniz.Şaka mı bu?

hasan keskin
hasan keskin - 11 yıl Önce

kayaşehir halkı aşırı ilgi gösterdi diyorsunuz toplasan 50 kişi yoktu bumu sizin aşırı ilgi dediğiniz.çok komiksiniz haberi abartmak için milleti kandırmaın lütfen

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35