banner25

Özbakır;Partililerle bir araya geldi

CHP Başakşehir Belediye Meclis üyesi ve Grup Başkan vekili Mali Müşavir Hayrettin Özbakır Kayaşehir Aslı Börek'te Partisine gönül vermiş dostları ile çay sohbetinde bir araya gelerek yaptıkları çalışmaları partililere anlattı.

Özbakır;Partililerle bir araya geldi
Anlamlı ve güzel bir buluşma oldu 

CHP Başakşehir Belediye Meclis Üyesi ve grup başkan vekili Mali Müşavir Hayrettin Özbakır Sosyal medya üzerinde yaptığı duyurularla Kayaşehir'de ikamet eden onlarca CHP sempatizanı ile Aslı Börek'te çay eşliğinde bir araya geldi. Özbakır, 30 Mart 2014 Yerel yönetim seçimlerinden bu yana Başakşehir Belediye Meclisinde yaptıkları çalışmaları özet olarak partililere aktardı.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Sena Ensar  

Özbakır,T
oplantıdan sonra Gazetemizin bu çalışmanız anlamlı ve önemli neler söyleyeceksiniz sorusuna ise şöyle cevap verdi ; " Evet sizinde söylediğiniz gibi şu an herhangi bir seçim yok çay sohbeti için bir araya geldğimiz dostlarımızdan bir talebimiz yok. Sadece  aynı masa etrafında bir araya gelmek ve seçimden bu yana belediye meclis üyeleri olarak yaptığımız çalışmaları partililerimiz ile paylaşmak adına bir araya geldik. İlçe başkanımız Sayın Kazım Özeren halk buluşmalarına çok önem veriyor. Bu buluşma başkanımızın da siyasi çalışmalarında çok önemsediği bir çalışma olması nedeni ile ben de önemsediğim için dostlarımla çay sohbeti eşliğinde bir araya gelmiş olmaktan dolayı çok mutlu oldum"dedi. 

Başakşehir Times
Gazetesinin aldığı bilgilere göre Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir İlçe başkanlığının diğer mahallelerde de meclis üyeleri aracılığı ile bu tür buluşmaları yapacağı ifad ediliyor.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35