banner32

Kayaşehir "Kaza" şehir oldu

Kayaşehir’de feci bir trafik kazası oldu ve sonuç bir çocuk yanarak can verdi ve onca yaralı. Bunun neticede kaza sonrası psikolojisini’de düşünürsek kaza zedelerin ortaya çok vahim bir tablo çıkıyor ortaya.

Kayaşehir
 Kayaşehir Kazalar Bölgesi peki  neden?

Öncelikle yeni yapılaşmaların olduğu tüm bölgelerde rant kapısı aranır. Çokça paralar toplatılır ve sürekli yeni arayışların peşine gidilir. Sıcak su sorunu ısınma sorunu elektrik sorunu derken bunlar asla içinden çıkılmayacak duruma gelir.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Ali Alver  - Özel Haber 

Ölüm Virajı

Kayaşehir’de şimdiye kadar bir çok cana mal olmuş kazalara sebebiyet veren bir ölüm virajı vardı. Bu kadar haber yapılmasına rağmen bir türlü düzeltilemedi. Hali ile bu ülkede birileri ölür yaralanır arkasında olay yeri inceleme aylar sonra ya top belediyelere atılır ya da yolları yapanlarda. Ölüm virajı kısmen de olsa hal oldu ama bunun ertesine bakmak gerekir her zaman. Sebebler sonuçları doğuruyor. Orada bir daha kaza yapılmaması ihtimal bile değil yapılabilinilir.

Sebebler sonuçları doğurur

Kayaşehir’de çok ciddi bir şekilde alışveriş sorunu var. Tenha marketlerin çokluğu arz talep ilşkisine cevap vermiyor. Herşey ateş pahalısı olurken insanlar mecburen çareyi uzaklardaki marketlere ve ya alış veriş merkezlerine gitmekle buluyor. Bir çok kayaşehirli vatandaş Güvercintepe’de alışverişini yapıyor.

Neden mi? Nedeni çok basit çünkü çok ucuz orası.

Kayaşehir’de iş yeri kiralarının metrekaresi 6 bin lira olursa esnafmı kalır orada? Zaten oradaki alış veriş ve yaşam kompleksinin hemen hemen bir çok dükkanı bom boş üst katları hepten boş.

Başak Pazar işkencesi

Başakpazar haftanın belirli günlerinde servis çıkartıyor. 2 katlı bir iş yeri konumunda bu da tüm Başakşehirlinin ihtiyacını kaldıracak yapıda değil. Kayaşehir’de akın akın insanlar geliyor doğru ama peki ya bunların çektiği sıkıntı ve acılar dile getirilmiyor.

Daha düne kadar Kayaşehir Aidat protestosundaydı

Şimdi bu yen yapılaşmanın bir de rant sıkıntısı çarpıklaşmalar insanı bulandıracak tarzda. Adil ve eşit şekilde aidatların bölüşülmemesi ortaya ciddi sıkıntılar doğurdu.

Polis Merkezi Hayırı olsun

Şimdi kurulacak oraya koskoca bir şehir polis karakolunun olmaması çok büyük bir ayıp teşkil etmezmiydi tamam kuruldu. Peki trafik polisi hiç mi ama hç yok orada?

Trafik lambaları nerde?

Peki kurarsınız bir şehir bunca sorunu varken okul sorununu nasıl hal edeceksiniz? Hadi okul sorunu hal edildi peki orası zaten rant bölgesi olmuş okul servis durumlarını nasıl düzelteceksiniz?

Doğruya aidatlara gelindimi taviz yok!

Aidatlar toplanmazsa ne olacak hizmet mi sağlanacak. Site yönetimlerine şu soruyu sormak isterim kaçınız gerçekten vatandaşlarınız için yol sorunu için müracaatta bulundunuz? Bırakın yol sorununu hemen hemen çok yerde güvenlik görevlisi var bu güvenlik görevlileri ölen ve yaralananların hayatını koruyabildilermi?

Fenertepe de araç yok insanlar market servislerini kullanıyor!

Kayaşehir ikiye bölünmüş durumda Fenertepe sakinleri İETT otobüsü bulamıyor. Çareyi market servislerini kullanmakta buluyor. Ne kadar acı değilmi yıl 2013 tabloya bakın.

Korkarım ki bu durum siyasetçilere iyi bir malzeme olacak biz yaparız ederiz. Kusura bakmayın kangrenleşmiş hiçbir sorunu hiç kimse çözemez.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35