banner25

Ak Parti Kayaşehir mahalle yönetiminden anlamlı dayanışma

Yerel Yönetim seçimlerinin yaklaşması siyasi partilerde hareketlenme başladı.Ak Parti Kayaşehir 1 Mahalle yönetimi Zeytinburnu- Cevizlibağ Giğeristan' da Ciğer keyfi yaptı..

Ak Parti Kayaşehir mahalle yönetiminden anlamlı dayanışma
Seçim öncesi Ciğeristan'da enerji topladılar
 

Ak Parti Kayasehir 1.Mahalle teskilatı iki yıllık geçmişine güzel bir aktivite koyarak diger mahalle teskilatlarina ornek gosterilecek bir çalışmaya imza attı.

Başakşehir Times haber Merkezi 

Ailelerle birlikte Zeytinburnu-Cevizlibağ Cigeristan subesinde aksam yemeginde bir araya geldi.

Siyasetten arda kalan zamanlarda ailerin kaynasmasi birlik beraberlik kurulmasi icin duzenlenen yemege Ak parti ilce yonetim kurulu uyesi ve teskilat mensuplari tarafindan sevilen sayilan Ahmet Koçyiğit,Ak Parti Kayasehir 2. Mahalle Temsilcisi Salih Demirkıran Ak Parti kayasehir 1.Mahalle yonetiminden Engin Toygar, Kadir Kalyoncu, Abdulgaffur Antlı, Yunus Nisancı , Kadir Tetip, Hacı Ahmet Şarban, Fuat Bulut ve aileriyle birlikte katildılar.

Kaynasma ve dayanisma adina bu tur organizasyonlarimizin devam edecektir. Siyaset Bir yere kadardir ama dostluk ebedi kalacaktir. Bizler siyaset yaparken dostluk kurup bu dostlugu ebedi surdurme niyetindeyiz,diyen mahalle yöneticleri siyaset yaparken ailelerimizi de unutmamak adıına bu tür çalışalarımız devam edecek dediler.

YORUM EKLE
YORUMLAR
yunus nişancı
yunus nişancı - 10 yıl Önce

rabbım dostluklarımızın devanı nasıp etsın

Murat ÖRS
Murat ÖRS - 10 yıl Önce

Mükemmel bir mekân seçmişsiniz.

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35