banner32

Kayabaşı köyünde 17 koyun çalındı

Kayabaşı Köyü son aylarda en tedirgin günlerini yaşıyor. Bugün köyde Emin Maguş'a ait son 17 koyunda çalınarak küçük baş hayvancılık yok edildi. Koyunları çalınan Maguş emniyeti suçladı

Kayabaşı köyünde 17 koyun çalındı
Hırsızlar kısa bir süre öncede gündüz gözü ile 350 kiloluk tosun'u Hundai Starex Minibüs ile çalmış 

Köylerin olmazsa olmazı olan hayvancılık İstanbul'un son köylerinden birisi olan Kayabaşı köyünde çalınmak ve yanı başında yapılan dev blokların yükselmesi sayesinde bugün yok olma noktasına geldi.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Özel Haber 


Gazetemize açıklama yapan Emin Maguş son aylarda hırsızlar köyümüzde cirit  atıyor. Emniyete neden tedbir almadıklarını sorduğumuz da kendilerinin Hırsızları yakaldıkllarını ama kanunların yetersiz olmasından dolayı yeterli cezayı almadıkları için kısa süre sonra bıraktıkları yerde hırsızlığa devam ettiklerini söylüyorlar.

Emin Maguş burada artık mal ve can güvenliğimiz kalamamıştır. Bugün sabah saat 6 da  kaltığımızda köyde bize ait olan son 17 tane koyununda çalınmış olduığunu gördük dedi.

Maguş,zaten yanıbaşımızda yükselen beton yığını binalar köy yaşantımızı tamamen tehlikeye atmıştı. Son aylarda üst üste meydana gelen hırsızlık olayları bütün köyü canından bezdirdi diyerek Emniyetin yeterli tedbirleri almadığını iddia ederek emeklerini alıp götüren hırsızlara da lanet okudu.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 


YORUM EKLE
YORUMLAR
salih yılmaz
salih yılmaz - 10 yıl Önce



Emin bey aynı köydeyiz kusura bakma ama ben hiç üzülmedim koyunlarının çalınmasına Çünkü milletin tarlasından bahçesinden cıkarmak gibi bir huyun yokdu defalarca uyarılarımıza ragmen hiç dikkat etmiyor koyunlarına sahip cıkmıyordun zaten sahip çıksaydın çalınmazdılar önce milletin bahcesine sokmamamayı ögren ondan sonra gel isyan et yada polisleri sucla

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35