banner32

TAV’dan Başakşehir’e Anaokulu ve Bilgisayar sınıfı

Güvercintepe Ortaokulu’ndaki Anasınıfı ve Bilgisayar Labaratuar’ı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

TAV’dan Başakşehir’e Anaokulu ve Bilgisayar sınıfı
TAV Havalimanları’nın katkılarıyla yapılan Anasınıfı ve Bilgisayar Laboratuarı’nın açılış törenine Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş, TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü, Güvercintepe Ortaokulu Müdürü Ersan Er, okul öğrencileri, öğretmen ve veliler katıldı.


Başakşehir Times Haber Merkezi
 

Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Ersan Er; "Bu hafta iki bayramı beraber yaşıyoruz. Okulumuzun bir bilgisayarı dahi yokken şimdi bilgisayar sınıfı oldu. Velilerim ve öğretmenlerim adına TAV Havalimanları Yönetim Kurulu’na, çalışanlarına çok teşekkür ediyorum." dedi.


‘Amacımız bütün öğrencilerimizin anasınıfından geçmesi’

 

Açılışta konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz; "Bugün burada güzel bir açılış için toplandık. Okul öncesi eğitim çocukların ilkokula adaptasyonunu sağlıyor. Başakşehir’de okul öncesi eğitim alması gereken çocuklarımızın %63’üne ulaştık. Amacımız bütün öğrencilerimizin anasınıfından geçmesi. Bağışçımız TAV Havalimanları’na teşekkür ediyorum."dedi.

 

TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü ise yaptığı konuşmada; "TAV Havalimanı olarak temel görevimiz havalimanı yapmak ve işletmek. Ama insana hizmet eden bir kuruluş olarak Sosyal sorumluluklarımızı da yerine getirmeye çalışıyoruz."dedi. 


‘Okul öncesi çocukların sosyal iletişimi için çok önemli’

 

Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş ise yaptığı konuşmada, "Bugünün gerçekten anlamlı bir gün olduğunu düşünüyorum. Buradaki insanların henüz yeni ulaşmış olduğu 2 anasınıfı ve bir bilgisayar laboratuarıyla katkı sunan TAV Genel Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyorum. Biz TAV’ı Atatürk Havalimanı’nda biliyoruz. Ama bugün burada bu mahalle için çok önemli bir adım attı. Gerek okul yönetimi gerek bağışçımız çocuklarımız neden hoşlanır sorusunu aramış. Biz bu çocuklara hangi eğitim materyalini kazandırırsak sosyal hayatta daha çok var ederiz daha ileriye götürürüz ya da hangi imkânları götürürsek daha çok mutlu olurlar. Okul öncesinde okuma yazma bilmeyen çocukların sosyal iletişimleri, ilkokula hazırlıkları, öğretmenler için işlenebilir hale gelmesi için bu oyun dönemindeki hazırlığın ilk adımını çok önemsiyorum. Bu anlamda buraya gerek bilgisayar sınıfımızı gerek iki tane anasınıfını kazandıran okul müdürlüğüne, okul aile birliği başkanlığına, bağışçımıza, Belediye Başkanımız Mevlüt Uysal adına teşekkür ediyorum." dedi.

 

Konuşmaların ardından Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş, TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü’ye plaket ve çiçek takdim etti.


Konferans salonundaki tören bittikten sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş ve TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü yeni açılan anasıfını ve bilgisayar laboratuarını ziyaret edip öğrencilerle sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35