banner25

Sarıgül Güvercintepe’de gürledi

Şişli Belediye başkanı ve TDH hareketinin kurucusu Mustafa Sarıgül bugün Başakşehir ilçesi Güvercintepe mahallesinde Tokat İle Kuzalan köyü derneğinin bina açılışını yaptı.

Sarıgül Güvercintepe’de gürledi
Sarıgül İBB.ye hazırlanıyor 
 
Şişli Belediye başkanı Mustafa Sarıgül açılış nedeni ile bir araya gelen yüzlerce vatandaşa hitap etmeden önce çevre evlerde ikamet eden mahalle sakinlerinin ellerini sıkıp sohbet eden Sarıgül derneğin yanında bulunan Bilal-i Habeşi camisinde öğle namazından çıkan cami cemaati ile de sohbet etti.
 
Başakşehir Times Haber Merkezi /Özel Haber 

Sarıgül Dernek binasının açılış kurdelasını kesmeden önce şunları söyledi; “Burada siyasi hiçbir şey konuşmayacağım.Sizinle sohbet etmek,konuşmak ve dertleşmek için buraya geldim. Bundan sonrada Kartal’a ve diğer ilçelere gideceğim.Bugün sabah saat 5.30 da çıktım gece yarılarına kadar çalışacağım. Sizin gibi mert ve yürekli insanlar ile iş birliği yaparak ülkemiz için gerekeni yapacağız” dedi.
 
Mustafa Sarıgül daha sonra yanına gelen engelli bir bayanın bana akülü bir engelli arabası lazım bana yardım eder misiniz dedi. Sarıgül’de sen akülü aracı kullanabilir misin dedi. Bayan’ın evet demesi ile Çarşamba günü saat 10 Akülü aracın senin evinde olacak dedi. Daha sonra da ben kolay kolay söz vermem verdiğim zaman da yerine getiririm dedi.Çarşamba günü saat 10 da akülü aracın evinde olacak demişsem mutlaka o zaman evinde olur dedi.
 
Sarıgül konuşmasında Tokatlılar ve Kuzalanlıları öven konuşmalar yaptıktan sonra Güvercintepe Mahalle muhtarı İbrahim Dinç,CHP Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat ve dernek yöneticileri ile birlikte açılış kurdelasını kesti.
 
Tokat İli Kuzalan Köyü derneği yönetimi şu isimlerden oluşuyor
 
Dernek başkanı Ahmet Toyran Dernek yönetim kurulu üyeleri Rıza Dinç,Osman Ural,Rıza Tıncel,Halil Akbulut,İsmail Doğan,Ali Gültekin
 
 Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
YORUMLAR
NURCAN
NURCAN - 11 yıl Önce

BAŞAKŞEHIRE SENIN GIBI BRI BASKAN LAZIM DAHA KONUSAMSINI BILE BECEREMEYEN HALKA ILISKISI SIFIR PALAVRA MAKJIANSI BRI BASSKAN DEGIL BAŞAKŞEHİR ONCA IMKANI OLMASINA RAGMEN SAYIN MEVLUT UYSAL ÇOK HANTAL VE BECERKSIZ BECERIKSIZ OLDUGU KADARDA KUSTAH VE KABA GÜVERCINTEPE YE CESARETI VAR ISE OY ISTEMEYE GELSIN BAKALIM MILET NASIL TEPKI VERECEK

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35