banner29

Malatyalılardan 4 dörtlük kongre

Başakşehir Malatyalılar deneği birlik ve beraberlik içinde 3.olağan kongresini Güvercintepe Fatih caddesindeki dernek merkezinde yaptı. CHP Başakşehir İlçe Başkanı İş adamı Kazım Özeren,MADEF başkanı Yılmaz Durmuş,CHP Başakşehir Belediye başkan aday adayı Mali Müşavir Özgür Karabat’da katıldı.

Malatyalılardan 4 dörtlük kongre
 Birlik ve beraberlik hakimdi

Gazetemizin imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner’in sunumunu yaptığı kongreye ciddi bir katılım vardı. Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) başkanı Yılmaz Durmuş’da kongreye katılarak yüzlerce kişiye hitap etti. Durmuş konuşmasında “şimdi İstanbul’da Malatya’lı  iki tane Belediye başkanımız var.İnşallah bu dönem yeni hemşehrilerimiz de listede yer bularak bu sayıda daha da artar. Biz MADEF olarak ister belediye başkanı adayı olsun isterse de meclis üyesi Malatya ortak paydasında hareketle parti farkı gözetmeksizin hemşehrilerimize destek olacağız” dedi.

Dernek Başkanı Ramazan Buğur teşekkür konuşması yaptı 

Beyefendi kişiliği ile bilinen Başakşehir Malatyalılar dernek başkanı Ramazan Buğur’da yaptığı konuşmada bugüne kadar kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür etti.Buğur konuşmasını bugünkü kongremizde bizleri yalnız bırakmayan CHP İlçe başkanı Kazım Özeren,Belediye başkan aday adayı Mali Müşavir Özgür Karabat,CHP belediye meclis gurup başkanı Bektaş Ulusan,Mahalle muhtarımız İbrahim Dinç başta olmak üzere bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize ve üyelerimize teşekkür ederim dedi.

 Özgür Karabat Malayalılardan çok şey öğrendim

CHP Başakşehir Belediye Başkan aday adayı Mali Müşavir Özgür Karabat ‘da kongrede bir konuşma yaptı.Karabat Konuşmasında şunları söyledi “Malatya’lıların siyaset ve ticarette başarılı olduğunu ifade eden Karabat İsmet Paşa ve Turgut Özal bu ülkede hem başbakanlık hem de Cumhurbaşkanlığı yaptılar. Bu özellik çok vilayette yok. Ben de bugüne kadar bir çok Malatyalı siyasetçi  ve ticaret adamının fikirlerinden istifade ettim. Kongrenizin hayırlı olmasını dilerim dedi.

Divan başkanı Nihat Emeksiz’di

Kongrenin divan başkanı Nihat Emeksiz başarılı bir şekilde kongreyi yönetti.Hüseyin Çetiner’in her ay belli bir konuda geniş bir katılımcının olduğu programlarla 2014 yılı yol haritamıza güzel çalışmalar ilave edelim önerisine Emeksiz de bu konu çok önemli bana göre ilk toplantımız Dil ve Güzel konuşma ile alakalı olsun dedi.

Çetiner bilgi güçtür dedi

İstanbul Times Gazetesi,Başakşehir Times Gazetesi ve İstanbul Times Tv.kurucusu ve imtiyaz sahibi sarı basın kartı taşıyıcısı Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner ‘de yaptığı konuşma da şunları söyledi ”Hepinizin bildiği gibi bilgi güçtür.Dünyanın teknoloji sayesinde küçük bir köye dönüştüğü günümüzde hem kendimizi hem de geleceğimiz olan evlatlarımızı eğitim ve bilişim konusunda mutlaka eğitmemiz gerekir.Dernekçilik demek sadece kına,düğün ve benzeri  etkinliklere yer temin etmek demek değildir. Bizlerin gelecek süreçte çalışmalarımızı günlük, haftaklık, aylık  ve yıllık bir şekilde planlamamız ve bu planları hayata geçirmemiz demektir. Biz dernek bünyesinde her ay  “Güvercintepe Sohbetleri” adı altında  mahalle halkına yararlı olabilecek birer  toplantı tertip edebiliriz” dedi.

Dilek ve temenniler kısmında Mahalle muhtarı İbrahim Dinç,Dernek başkan yardımcısı Nihat Demir ve Malatyalı muhtar adayı birer konuşma yaptı.

Derneğin yönetiminde kimler var ?

Dernek başkanı Ramazan Buğur,Yönetim kurulu üyeleri ; Emin Üstün,Nihat Demir,Mehmet Kanik,Hüseyin Çetiner,Bekir Dulkadir,Mehmet Emin Pulat, (Diğerleri yazılacak )


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35