banner25

Malatyalılar yeniden Tunç dedi

Başakşehir Malatyalılar Derneği bugün (10 Ocak 2016) yaptığı kongre ile mevcut başkan Erdal Tunç ile yola devam dedi.

Malatyalılar yeniden Tunç dedi
Kongrenin Divan Başkanı Nihat Eemeksiz oldu 

Kalabalık bir katılım ile yapılan kongreye Malatyalı dernek üyelerinin ilgisi büyüktü. Başakşehir Güvercintepe Mahallesinde bulunan Dernek merkezinde yapılan kongrenin divan başkanı Nihat Emeksiz oldu.   

Başakşehir Times Haber Merkezi 

Uyum içinde yapılan kongrede tek aday iş adamı Erdan Tunç oldu. Tunç  yaptığı açıklamada birlik ve beraberliğin hemşehri derbeklerinde en önemli konu olduğunu ifade ederek ellerinden geldği kadar bütün hemşehrilerini kucaklayacaklarını söyledi. Tunç konuşmasında 8 yıl önce derneğimizin kurucu başkanı olan Mehmet Ali Çakırhan'a ve ikinci başkanı Ramazan Boğur ve yönetimlerinde görev alarak hizmet eden herkese teşekkür etti.

Tunç 6 ay önce yapılan olağanüstü kongre ile başkan olduğu günden bu yana yaptıkları çalışmaları anlattı.
Kanun gereği olağanüstü kongrelerden sonra 6 ay içinde yeniden kongreye gitmenleri  gerektiği için bugün olağan kongre nedeni ile iştirak eden delegelere teşekkür etti.

Derneğin üyesi Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner'de şunu söyledi "Başakşehir Malatyalılar derneği kurulduğu günden beri içindeyim.Gerek Kurucu başkan Mehmet Ali Çaıkırhan döneminde,gereksede 2.başkanımız sayın Ramazan Boğur döneminde güzel çalışmalar oldu. Erdal balşkanım da 6 aylık sürede ekibi ile güzel işler yaptı.  Yeni dönemde kendisine ve ekibine başarılar dilerim" dedi. 

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)




YORUM EKLE
YORUMLAR
Ünal Bugur
Ünal Bugur - 8 yıl Önce

Katılmaları ndan dolayı hüseyin beye teşekkür ederim

Ünal Bugur
Ünal Bugur - 8 yıl Önce

Katılmaları ndan dolayı hüseyin beye teşekkür ediyorum

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35