banner25

Malatyalılar Karabat’ı bağrına bastı

Sivil Toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Başakşehir Malatyalılar derneğini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir Belediye başkan adayı Mali Müşavir Özgür Karabat yüzlerce Malatyalı tarafından sevgi gösterileri eşliğinde ayakta karşılandı.

Malatyalılar Karabat’ı bağrına bastı
Malatya Derneği tarihi günlerinden biri yaşadı

CHP İstanbul Milletvekili Malatyalıların saygı duyduğu Ferit Mevlüt Aslanoğlu,Süleyman Çelebi,bir önceki dönem CHP Başakşehir Belediye başkan adayı Sanayici iş adamı Mehmet Kaban,Pötürge Belediye başkanı Necdet Ayaydın ve CHP Başakşehir ilçe başkanı Kazım Özeren’in de katıldığı toplantıda  Özgür Karabat’a destek had safhadaydı.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Özel Haber

İlk konuşma CHP ilçe bşaknaı Özeren ‘den

Başakşehir Malatyalılar Derneği yönetim kurulu üyesi ve Gazetelerimizin imtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’in yaptığı sunumda ilk sözü CHP Başakşehir ilçe başkanı Sanayici iş adamı Kazım Özeren ‘e verdi. Özeren yaptığı konuşma’da şunları söyledi ” Öncelikle  bizleri bağrına basan Malatyalılar derneğinin başkanı sayın Ramazan Boğur’a, yardımcıları Nihat Demir’e,Emin Üstün ve Hüseyin Çetiner başta olmak üzere bizleri karşılayan yüzlerce Malatyalı dostumuza teşekkür ederim“ dedi. Özeren burada uzun uzun siyasi konuşma yapacak değilim. Vekillerimiz ve belediye başkan adayımız  sizlere hitap edeceklerdir dedi.

Malatya Dernekler Federasyonu başkanı Yılmaz Durmuş Karabat’a başarılar diledi

İstanbul’un bir çok ilçesinde Malatya Dernekler Federasyonunun (MADEF) ilçe başkanlıklarını kuran Yılmaz Durmuş üyeleri olan Başakşehir Malatyalılar derneği aracılığı ile zaman zaman CHP Belediye başkan adayı Özgür Karabat’ ile yollarının kesiştiğini ifade ederek Başakşehir’deki Malatya’lı hemşehrilerimizden Sayın Karabat ile alakalı  sürekli güzel izlenimler alıyoruz. Kim halka yararlı işler yapacaksa o başkanlığı kazansın dedi.Durmuş konuşmasında CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Ferit Mevlüt Aslaoğlu ile her yerde gurur duyduğunu ifade etti.

Eski DİSK Başkanı ve CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Süleyman Çelebi  Özgür Karabat’a kefili dedi

Kürsüye çıkan Süleyman Çelebi  biz Sürekli Sayın Mevlüt Aslaoğlu ile birlikteyiz.Siz bizi hiç ayrı gördünüz mü ? Güvercintepe’ye kendisi ile 2.5 yılda en az 30 sefer gelmişizdir. Bu bizim görevimiz. Bugün de burayı tıklım tıklım dolduran siz Malatyalı dostlarımızı ziyaret ettik. Genç dinamik,dürüst,kabiliyetli belediye başkan adayımız Özgür Karabat’a destek olmak için aranızdayız. Ben Özgür başkan’a kefilim kendisi için hepinizden destek istiyorum dedi.

Ferit Mevlüt Aslanoğlu Özgür’e destek olun o size yanlış yaparsa ben onu döverim dedi

İki dönem başarılı bir şekilde Malatya Milletvekilliği  yaptıktan sonra geçen dönem İstanbul 3.bölgede seçilen Aslanoğlu her fırsat ve yerde CHP Başakşehir Belediye  başkan adayı Mali Müşavir Özgür Karabat için yüzlerce Malatya’lı hemşehrisinden destek istemeyi ihmal etmiyor. Malatyalılar tarafından yaptığı hizmetlerinden dolayı hep takdirle yad edilen Mevlüt  Aslanoğlu’nun Özgür Karabat’ın başarısı için samimi talepleri Malatyalılar tarafından karşılığını bulacak gibiydi.

Özgür Karabat sizin haklarınızı savunamıyorsam neden başkanlığa talip olayım dedi

Programın sunumunu yapan Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner, Özgür Karabat’ı mikrofona davet etmeden önce şunları söyledi.” İstanbul geneline gazete ve WEB ortamında televizyon yayıncılığı yapıyoruz. İşimiz gereği bir çok  ilçeye gidip geliyoruz. CHP Başakşehir ilçe teşkilatındaki birlik ve beraberlik ruhu çok güzel.

Özgür Başkan’ı Belediye başkanı Mevlüt Uysal sayesinde tanıdım. Başkan’ın hoşuna gitmeyen sözler söyleyen herkesi olur olmadık ortamlarda rencide etmesinden sonra Başakşehir’de kim başkanlığa en çok yakın ada diye bir arayışa girdim.

Karabat’ın hem insan sevgisi ile dolu olduğunu,hem donanımlı olduğunu,hem de beşeri münasebetler konusunda sayın Uysal’a göre çok daha üstün meziyetleri olduğunu görünce destek verilmesi gereken bir aday olabileceğine daha dört yıl önceden karar vermiş  ve yayın gurubu olarak tüm siyasi çalışmalarını yakından takip etme kararı almış ve bu kararımız doğrultusunda tarafsız yayınlarımız ile çalışmalarını yüz binlerce insana duyurmasına ön ayak olduk” dedikten sonra Atom karınca lakaplı Özgür Katrabat’ı mikrofona davet etti.

Özgür Karabat konuşması ile Malatyalıların gönlünü fethetti

Konuşmasına Malatyalılardan  çok şey öğrendim diyerek başlayan CHP Başakşehir Belediye başkan adayı Özgür Karabat bir belediye başkanı yetkisiz olabilir ama etkisiz olamaz. Bakınız Güvercitepe de vatandaşlarımız bir çivi dahi çakamıyorlar.Yanı başınızda 15-20 katlı bloklar yükseliyor.Biz başkanlığı aldığımız zaman kent konseyi işlevsel olacak.

Başakşehir Malatyalılar dernek başkanı Ramazan Boğur belediye’ye randevu alarak gelmeyecek. Sivil toplum kuruluşu temsilcileri kamu adına her türlü taleplerini direkt olarak bana veya benim atayacağım yardımcım ile işlerini hal edecekler dedi.

Bir çok konuda açıklamalarda bulunan Karabat’ın konuşmaları sık sık alkışlarla kesildi. Malatyalıla derneğinde kendisine gösterilen ilgi ve alakadan çok memnun ayrılan CHP Belediye başkan adayı Özgür Karabat tüm Malatyalılar ile tek tek tokalaşarak  ayrıldı.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35