banner32

MADER Gençlere Yatırım Yapıyor

Kısa bir süre önce Ramazan Boğur’un yoğun işlerinden dolayı aday olmadığı kongre de başkan seçilen iş adamı Erdal Tunç ve ekibi Malatya ve Başakşehir için güzel işlere imza atıyor. Son yapılan 25 yaş altı gençlerle kahvaltı organizasyona yüzlerce genç katıldı.

MADER Gençlere Yatırım Yapıyor
Güvercintepe Mahallesinde Bulunan  Dernek Merkezi Gençlerle Doldu Taştı

Yeni yönetim seçildiği günden bu yana ana kademe,kadın kolları ve gençlik kolları bir çok etkinliğe imza atarak  Malatyalılara layık olmaya çalışmaya devam ediyorlar.MADER Kadın Kolları Başkanı Zeynep Ergin kadınlara yönelik bir çok  program yaparak kadınların kendilerini geliştirmesine katkı sunacak bilgilerin aktarımını sağaldı.

Dernek başkanı Erdal Tunç gençler bizim geleceğimiz dedi

Başakaşehir Malatyalılar Dernek (MADER) başkanı genç iş adamı  Erdal Tunç ise gençleri ağırladıkları kahvaltı programından sonra gazetemize şunları söyledi” Kurulduğumuz günden bu yana dernek olarak hep hakkın ve hakikatin peşinde olduk. Peygamber efendimizin insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır Hadis-i şerifini kendimize düstur edindik. Amacımız  yöre insanımız başta olmak üzere insanlık alemine yararlı hizmetler yapmaktır. Ana kademe ve kadın kollarımız bugüne kadar güzel çalışmalara imza attı.

Bugün burada 25 yaş altı yüzlerce gencimiz ile ayı masa etrafında kahvaltı yaparak gelecek ile alakalı ne tür çalışmalar yapabilirizi istişare ettik.  Gençlere yönelik yaptığımız bu toplantı çok iyi oldu.

Bizden sonra bu genç kardeşlerimiz derneğimiz ile halkımıza hizmet edecekler. Bizim davetimizi icabet ettikleri için bütün genç kardeşlerimize teşekkür ederim.Bu dernek onların  bundan sonra daha sık derneklerine gelip gitsinler”  
dedi.

Başakşehir Times Gazetesi olarak Malatya gençlere derneklerin sahip çıktıkları için biz de teşekkür ederiz.


Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı  (İTHA)

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35