banner29

Kumsal Başakşehir Güvercintepe Mahallesinde açıldı

Uzman personel ile Başakşehir'deki engelli vatandaşların hizmetine giren KUMSAL Rehabilistasyon merkezi Güvercintepe'deki dernek ve STK. başkanları ile kahvaltılı toplantı yaptı....

Kumsal Başakşehir Güvercintepe Mahallesinde açıldı
Kumsal Başakşehir’de
 
Avcılar,Esenyurt,Büyükçekmece’de Yüzlerce engelli vatandaşımıza hizmet eden KUMSAL(REHABİLİTASYON)ÖZEL EĞİTİM KURUMLARI şimdi de Başakşehir’de.
 
Güvercintepe Mahallesi Fatih caddesi üzerinde bulunan Bilgi evinin yanında hizmete açıldı. Kurumun kurucularından Merih Yangın Güvercintepe Mahallesinde bulunan Dernek, Vakıf ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
 
İstanbul Times Haber Merkezi
 
Kurumun sahip ve idarecileri Dernek başkanlarına yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi vererek Güvercintepe şubelerinin Şahintepe,Ziya Gökalpmahalleleri başta olmak üzere tüm Başakşehir’deki engelleri insanlarımıza hizmet vereceğini ifade ettiler.
 
İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) muhabirleri KUMSAL’ın Güvercintepe mahallesinde engelli vatandaşlarımıza göre dizayn ettiği binayı gezdi.
 
Engellilerin rahat hareket edebileceği her türlü çalışmanın yapıldığı binanın konum ve giriş çıkışları da tam engellilere göre dizayn edilmiş.
 
Devlet desteğinde verilen hizmetlerle engellilerin hayatını kolaylaştırmak için çalışan kurum idarecileri ile çok yakın bir süre içinde verecekleri hizmetlerle alakalı geniş bir söyleşi yapacağız.
 
Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 
 
 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35