banner29

Komşularda sorun yokmuş ...

Kısa bir süre önce hem görsel hemde yazılı olarak yaptığımız NEREDESİN BAŞKAN haberimiz binlerce kişi tarafından okundu... Bunun üzerine Belediye başkanı basın danışmanı Saadettin Acar telefon ile verdiği bigide şunları söylemişti....

Komşularda sorun yokmuş ...

Sokaktaki komşular arasında ihtilaf olduğu için yapılmadı

Basın danışmanı Saddettin Acar'ın verdiği bilgi üzerine muhabirlerimiz tekrar Ahmet Yesevi caddesi 16.sokağa giderek mağdur olduklarını iddia eden sokak sakinleri ile görüştü.


Başakşehir Times Haber Merkezi

Muhtar adayı da olan Ömer Işık kendi arsasında yola 3 metre terk yaptığı halde belediye'nin sokağı yapmaya niyeti olmadığı için sürekli mazeret ürettiğini iddia ederek bu kadar yolu yapmak belediye için çok basit bir iş olmalı ama her nedense bir türlü yapmıyorlar dedi.
 
Bir diğer sokak sakini olan İsmail Tatlı kot farkından dolayı sokak yapılırken bazı yerlerde bir metre kazı yapıldığı takdirde hafif bir meyil ile  hiç kimse mağdur olmadan bir çok engelinin olduğu sokak yapılır dedi.

Mahmut Akın ise şunları söyledi" hiç kimse mağdur olmadan yapılacak olan sokak çalışmasında komşular neden karşı çıksın diyerek Belediye basın danışmanı
Sadddetin Acar'ın eksik bilgiye sahip olduğunu söyledi".

Sokak sakinleri sokağın her iki tarafından yapılmış olan kısımdan bir metrelik alçatma yapıldığı takdirde her tarafın eşit olacağı için  sorun olmayacağını ifade ederek belediyenin bir an önce bu sıkıntıyı çözmesini istediler. (İTHA)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35