banner32

Komşular ihtilaf olmadığını dilekçe ile doğruladı

Başakşehir Güvercintepe Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi 16.Sokak ta yapılmayan sokak halkı isyan noktasına getirmişti. Bunun üzerine Neredesin başkan başlıklı haberimiz ile sokağın sesini duyurduk...

Komşular ihtilaf olmadığını dilekçe ile doğruladı
Belediye sokakta yaşayan halkın anlaşamadığını ileri sürdü ama ...

Beledi basın danışmanlığında gazetemize yapılan açıklamada sokakğın önemli bir kısmını yaptığını söyleyerek yapılmayan kısmı için halkın kot farkından dolayı evlerini kullanamayacağını iddia ederek yapılmayan kısmın bundan dolayı yapılmadığını söylemişti.

Bundna sonra sokakta ikemen eden 23 hane halkı tarafından 02.03.2012 tarih ve 345374 sayılı dilekçe ile hafif bir meyil verilerek yapılacak sokak çalışması ile hiç bir evin kullanılamaz hale gelmeyeceğini ifade ederek dilekçe verdiler.

İşte Dilekçe de imza olan sokak yaşayanları ;

Mahmut Akın,Burhan Güler,Nurhan Güler,Mutafa Top,Ufuk Top,İsmail Tatlı, Ali Çakal, Ömer Işık Mehmet Çakır,İsmail Turhan,Ayhan Akın,Adil Hülköy, Hacı Meral, Ceml Kaya, Ahmet Çıtlak,Bayram Yüksel, Adem Tatlı, Osman Acar,Ayhan Akgün, Metin Küçük, Ramazan Çıtlak,Gökhan Akın,Mahmut Acar ve Ali Hem verdikleri dilekçe de sokağın yapılmayan kısmında 4 tane engelli insanın ve bir o kadarda yaşlının olmasını ifade ederek Belediye'nin bir an önce bu sokağı yapmasını istediler.

Başakşehir Times Gazetesi olarak bu sokak yapılıp engelli vatandaşlarımızın sokağa özgürce çıkana kadar yayınlarımıza devam edeceğiz.

Haber Servisi : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35