banner25

Kılıçdaroğlu İstanbul'u Karabat Başakşehir'i istiyor

CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçen hafta sonu partisince Etiler Meridien otelde Arap baharı ile ilgili iki gün süren bir seminere ev sahipliği yapmıştı.

Kılıçdaroğlu İstanbul'u Karabat Başakşehir'i istiyor
Kılıçdaroğlu Bu toplantı sonunda İstanbul’da bulunan 12 tane CHP’li  ilçe belediye başkanı ve 39 ilçe başkanı ile aynı masa etrafında bir araya gelerek İstanbul anakent ve en az 20 tane ilçe belediye başkanlığının alınması ile İstanbul’u alacaklarını söyleyerek İstanbul il örgütüne buranın alınması demek Türkiye’nin alınmasıdır. Burada başarılı olmak adına yapmanız gereken ne var ise mutlaka yapın talimatı verdi.

Başakşehir Times Haber Merkezi  

Özgür Karabat işe hızlı başladı

Genel başkanından aldığı talimat ile Dernek,esnaf ve vakıf ziyaretlerine başlayan CHP. Başakşehir ilçe örgütü Güvercintepe mahallesindeki bir çok derneği yönetim kurulu olarak ziyaret etti. Tokat Acısu Köy derneği, Adıyamanlılar derneği başta olmak üzere çok sayıda dernek ve mahalledeki kanaat önderini ziyaret ederek imar sorunları başta olmak üzere bir çok konuda fikir alışverişinde bulundular.

CHP’ Başakşehir İlçe  Başkanı özgür Karabat Adıyamanlılar Derneğinde yaptığı konuşmada şunları söyledi

Başakşehir ilçesi Türkiye’nin bileşkesidir. Burada 81 vilayetimizden gelip yerleşen yurttaşlarımız vardır. Her birimiz ayrı bir yerden gelip buraya yerleştik. Doğduğumuz yerlere karşı sorumluluğumuz olsa da yaşadığımız yeri de hiç bir zaman  ihmal edemeyiz. Burada huzur içinde yaşamak istiyorsak empati (kendimizi başaksının yerine koyarak)yapmak zorundayız. Birlikte yaşama kültürünü hayata geçirmek için hepimiz el birliği ile çalışmalıyız dedi. Karabat konuşmasını,Adıyamanlılar üretken insanlardır. Bir çok alanda ciddi başarılar yakalamış hemşehrilerilerinizi tanıyor ve biliyorum diyerek kendilerini samimiyetle kabul eden dernek başkanı ve yönetimine teşekkür etti.  

Adıyamanlılar Dernek başkanı eğitimci Ahmet Melik fikir alışverişi önemli dedi

Başakeşehir Adıyamanlılar Dernek başkanı  Ahmet Melik de yaptığı konuşmada derneklerinin kurulu bulunduğu mahallede  bir çok sıkıntılarının olduğunu söyledi. En önemli sıkıntının da imar konusunda olduğunu ifade eden dernek başkanı zaten çok az bir imar vardı şu an onu da durdurdular diyerek bugün mahallede emlak ve inşaat işi ile iştigal eden 50 dolayındaki esnafın sorunun çözümü için Belediye başkanı Mevlüt Uysal ile  görüşmeye gideceklerini ifade etti.

Toplantı çay ve tatlı ikramından sonra bitti.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
HALKIN  SESİ PARTİSİ
HALKIN SESİ PARTİSİ - 12 yıl Önce

HAS PARTİ

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35