banner32

İlçe Protokolüne kahvaltı

Başakşehir Malatyalılar derneği 13 Mayıs Pazar günü saat 10.30’da ilçe protokolü ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelecek.

İlçe Protokolüne kahvaltı
Dernek başkanı iş adamı Ramazan Boğur gazetemize yaptığı açıklamada bu tür  kahvaltılı toplantıları bugüne kadar bir çok kez yaptık.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Özel Haber
 
Bu kahvaltılı toplantılarda hem ilçe mülki idare amirleri ile bir araya gelerek Başakşehir’in geleceği hakkında fikir alışverişi yapıyoruz,hem de henüz bir birini tanımayan arkadaşlarımız birbirlerini tanıma fırsatı buluyorlar dedi. Dernek başkanı Boğur, İlçe Belediye başkanı,Kaymakam,ilçe emniyet müdürü,milli Eğitim müdürü derneğin bulunduğu Güvercintepe Mahalle muhtarı başta olmak üzere çok sayıda ilçe yöneticisine davet ettiklerini söyleyerek geniş katılımlı kahvaltılı toplantıya dernek üyelerini davet etti.

Derneğin yönetiminde yer alan gazetemiz imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner’de yaptığı kısa konuşma da Başakşehir’de Tokatlı kardeşlerimizden sonra  en kalabalık nüfus ve seçmen kitlesine sahip biz Malatyalıların bölgemizin geleceği ile alakalı daha çok söz sahibi olması için dernek çalışmalarımızı daha sıkı yapmak zorundayız dedi.

Çetiner Konuşmasını dernek yönetimi ve üyeleri olarak her birimizin mutlaka bir siyasi görüşü Vardır ve olmalıdır da. Ancak  dernekteki ortak paydamız Malatya ve Başakşehir olmalıdır dedi. Hiçbir arkadaşımızın siyasi görüşlerini belirttiğim iki ortak paydamızın önüne geçirmesine müsaade etmemeliyiz diyerek kahvaltının verilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35