banner29

Hasar ve Çakırhan Ailelerinin Acı Günü

Başakşehir Güvercintepe Mahallesi Hz.Ali Camisi dernek başkanı Ahmet Hasar'ın oğlu,Başakşehir Malatyalılar Derneği Kurucu başkanı Mehmet Ali Çakırhan'ın damadı Arnavutköy Tayakadın Camisi İmam Hatibi İlhan Hasar Hoca serinlemek amacı ile denize girmek isterken dalgalara kapılıp hayatını kaybetti.

Hasar ve Çakırhan Ailelerinin Acı Günü
İki ailenin acısı çok büyük

Başakşehir Belediye Başkanı Av.Mevlüt Uysal ve Arnavutköy Belediye başkanı Haşim Baltacı 'da cenazeye iştirak ederek ailelerin acısını paylaştılar. 

Başakşehir Times Haber Merkezi

İlhan Hasar'ın Babası Hacı Ahmet Hasar'ın ve kayınbabası Mehmet Ali Çakırhan'ın üzüntüsü oldukça fazlaydı. Arnavutköy Müftüsünün cuma hutbesinde yaptığı konuşma ailenin acısını az da olsa hafifletti. 

Cenaze namazına katılan bir çok kişi ölüm hak ve her canlı bunu tadacak ancak merhum İlhan hoca henüz 27 yaşında 2 tane evlat ve gözü yaşlı bir eş bırakmış olması acı ve hüznü çok daha artırıyor ifadesini kullandılar.

Gazetemizin imtiyaz sahibi gazeteci yazar Hüseyin Çetiner 'de şunu söyledi "Her ne şekilde olursa olsun eceli gelmeden cenab-ı Allah hiç bir canlının ruhunu kabzetmez. İslam inancını benimseyen herkes 
"İnna Lilla ve İnna ileyhi Raciun" ayetine iman etmişlerdir. Çok sevip saydığım Ahmet Hisar Ağabeyimin ciğerparesi imam hatip oğlu ve yine yıllardır tanıştığımız ve değerli hemşeherim ve arkadaşım Mehmet Ali Çakırhan'ın damadı İlhan Hasar hocanın Arnavutköy'de serinlemek maksadı ile denize girmek üzere iken dalgalara kapılıp hayatını kaybetmesinden dolayı acım ve üzüntüm çok fazladır. Merhum İlhan Hocama Allah'tan  rahmet,eşi,kayınbabası Mehmet Ali Çakırhan ve babası Ahmet Hasar'a da Allah'tan sabır dilyorum"
dedi.

Kimler Cenaze Namazına İştirak Eti ?

Başakşehir Belediye Başkanı Av.Mevlüt Üysal,Arnavutköy 
 Belediye başkanı Haşim Baltacı ,Başakşehir Belediye Başkan yardımcıları,Haluk Dikbaş,Murat Şahin, Esenyurt Belediye başkan yardımcısı Mustafa Arıboğa, Meclis üyeleri Ahmet Hilmi Poyraz, Ahmet Melik, Saadet Partisi Başakşehir ilçe başkanı Yusuf Güşen, yardımcısı Zeki Panzehir,İstanbul Times Yayın Grubu imtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner, Başakşehir Malatyalılar dernek başkanı Erdal Tunç,yardımcısı Nihat Demir,İş adamları Emin Üstün,Mehmet Kanik,Osman Koyun başta olmak üzere çok sayıda kişi merhumu son yolculuğu olan Kayabaşı mezarlığına dualarla uğurladılar.

Yayın grubu olarak biz de merhum'a Allah'tan rahmet,geride kalanlara da Allah'tan sabır dileriz.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35