banner25

Haberimiz ses getirdi, Teşekkürler Uysal

Kısa bir süre önce Güvercintepe Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi 16.Sokağın yapılmayan kısmı için NEREDESİN BAŞKAN ? haberimizden sonra gerekli çalışmalar başlatan Başakşehir Belediye başkanı Mevlüt Uysal'a sokak sakinleri adına teşekkür ederiz...

Haberimiz ses getirdi, Teşekkürler Uysal
Yapılan hizmeti takdir ederiz
 
Sokakta yaşayan engelli insanları görünce hayli etkinlendiğimiz için duygulu bir haber yaparak NEREDESİN BAŞKAN ? diye sormuş ve habere sokak sakinlerinin feryatlarının anlatan video görüntüsünü de eklemiştik.

Başakşehir Times Haber Merkezi   


Bir kaç gün önce Başkan yardımcısı Mehmet Şahin Başakşehir Malatyalılar derneğine yaptığı ziyarette gazetemizin imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner'in 16.sokağı ne zaman yapacaksınız sorunsuna verdiği cevapta çok kısa bir süre içinde başlayacağız demiş ve sözünde durarak çalışmaya başlamaları sokak sakinlerini oldukça mutlu etti.

Sokak Sakinlerinden gazetemize teşekkür geldi

Belediyenin sokağı yapmaya geldğini gören sokak sakinleri telefonlarına sarılarak teşekkür için gazetemizi aramaları bizleri memnun ve mutlu etti. Bir çok engelli vatandaşın ikamet ettiği sokağın yapılmış olması bizi de memnun ve mutlu etti.

Belediye başkanı Mevlüt Uysal'ı ve emeği geçen yöneticilere teşekkür eder halka himzet konusunda yapacakları her türlü çalımalarında yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz.

Haber Servisi : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35