banner29

Haberimiz ses getirdi

Başakşehir Güvercintepe Mahallesinde hizmetin gitmediği sokakları haber yaptık. Başakşehir Belediyesi haberimize sessiz kalmadı...

Güzel yapılan işlere teşekkür, yapılmayanlara da eleştirimiz devam edecek 

Güvercintepe Mahallesi Hikmet Uluğbay ve Mahmut Şevket Zırh okullarının bulunduğu güzergahta yer alan eski ismi Aşık Veysel yeni ismi ile Ertuğrul Gazi Caddesi perişan bir vaziyette idi. Arabaların geçişi zaten mümkün değildi. İnsanların da patika yolda geçebilmeleri olukça güçtü.

İstanbul Times Haber Merkezi / Elif Günay 

Vatandaşın feryadına kulak verip hem gazetemizde hem de televizyonumuzda haber yaptıktan sonra Başakşehir belediye başkanı Mevlüt Uysal'ın talimatları gereği vatandaşa çile yaşatan yol yapıldı. 
 
İşte caddenin yapılmış hali 



Biz yazdık 4 yıldır yapılmayan yol yapıldı "Teşekkürler Mevlüt başkan"

4 yıldır yapılmayan yol yüzünden vatandaş karşı tarafa geçmek için bir mahalle dolanıyordu. Çocuklar okula gitmek için çamurlu dere yolundan geçmek zorundaydı. Ve halk mağduriyetini sürekli dile getiriyordu.

Haber ihbar hatımız ile temasa geçen mahalle halkının taleplerinin doğru olup olmadığını Güvercintepe Mahalle Muhtarı İbrahim Dinç'ten teyit aldıktan sonra İstanbul Times Haber Ajansı ve İstanbul Times Tv ekibi olarak arçlarımız ile sorunlu yerlere giderek vatandaşın sıkıntılarını dinleyip, seslerini duyurmalarını sağladık.



Bugün baktığımızda patika yol rahat geçilebilecek hale getirildi  

Başakşehir Belediyesi
 halkın sesini duyup yollarını yaptı.İstanbul Times Tv Ekibi yapılan yol için Güvercintepe Mahallesine gitti.Yapılan röportajda yolu kullanan halk çok mutlu. Öğrenciler de okula çok rahat gittiğini söylüyor.

Ahmet Yesevi 25.sokak ta yapıldı 

Aynı süreç Güvercintepe Mahallesi Ahmet Yesevi caddesi 25 Sokak içinde geçerliydi Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın burasının yapımı için talimat verilmesinden kısa süre sonra burası da yapılarak vatandaşın rahatça yürümesi sağlanmış oldu.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35