banner32

Güvercintepeli kadınlar sağlıklı yaşam için yürüdü

Başakşehir Belediyesi, Güvercintepe Kadın Spor Merkezi üyeleri Şamlar Tabiat Parkı’nda, sağlıklı yaşam için yürüdü.

Güvercintepeli kadınlar sağlıklı yaşam için yürüdü
 Güvercintepe Kadın Spor Merkezi’ne üye olan 180 kadının çocukları ile birlikte katıldığı yürüyüş sonrasında katılımcılar birlikte kahvaltıda yaptı. Spor Parkları hocalarının eşliğinde başlayan etkinlikte katılımcılar Şamlar Tabiat Parkı’nın eşsiz doğası ve temiz havasında yürüdü. Yürüyüş sonrasında Spor Merkezi üyeleri hep birlikte sağlıklı bir kahvaltı yaptı. Kahvaltı sonrasında ise çocukları ile birlikte ip atlama, voleybol gibi oyunlar oynayarak günü tamamladı.

Başkşehir Times Haber Merkezi

 

‘Aile gibi olduk’


Sağlıklı yaşam yürüyüşüne katılan kadınlar düşüncelerini şu şekilde dile getirdi.

 

Leyla Ünlü: “Güvercintepe Kadın Spor Parkı’na açıldığı ilk günden itibaren devam ediyorum. Spor Merkezimizden çok memnunuz. Güvercintepe’de burası açılmadan önce caddede yürüyorduk. Spor Parkı açılınca da buraya başladım. Kapalı, temiz, güvenli, konforlu bir yer. Emeği geçenlerden Allah (c.c) razı olsun.

 

Şirin Naz: “Güvercintepe Spor Parkı’nda hem spor yapıp hem de çok eğleniyoruz. Hafta da iki gün devam ediyorum. Bölgede yürüyüş yapılan yer yoktu. Kadın arkadaşlarımız ile birlikte stres atıyoruz.”

 

Naime Boz: “Güvercintepe Spor Parkı tam da benim istediğim gibi bir yer. Duşu var, tertemiz. Hocalarımızdan çok memnunuz, aile gibi olduk. Sağlıklı yaşam için buraya devam ediyorum, çok memnunum. Herkesten Allah (c.c) razı olsun.”

İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35