banner25

Güvercintepe'de Kar Yağışı Bitti Ama Çilesi Sürüyor

Başakşehir İlçesi Güvercintepe Mahallesi yatırımlardan nasibini almamış bir yer. Mahalle Muhtarı İbrahim Dinç 2 dönemdir burada mahalle muhtarı olarak seçiliyor. Muhtar halkın kendisine verdiği oylara layık olabilmek için sorunların çözümü ile alakalı da elinden gelen gayretleri gösteriyor. Son yağan kardan dolayı hasta insanların olduğu bazı sokaklara ambulansın girmediği ve belediyenin buraları açması için Başakşehir Belediyesini aradığını ancak Fen İşleri Müdürü Serkan Çelik'in kendisine hakaret ettiğini iddia etti.

Güvercintepe'de Kar Yağışı Bitti Ama Çilesi Sürüyor

Güvercintepe Mahalle muhtarı çaresizliklerini hüzünlü bir şekilde anlattı ...

Mahalle muhtarı İbrahim Dinç yanıbaşlarında yükselen lüx konutlar için her türlü sorunu gideren devlet büyüklerinin iş garip gurebanın ikamet ettiği Güvercintepe Mahallesine geldiği zaman herkesin suçu bir başkasına attığını ifade ederek. Hem Başakşehir Belediyesinden hem de BEDAŞ'tan şikayetçi olduklarını ifade etti.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Özel Haber 


Muhtar Güvercintepe mahallesinde yaşananlar ancak tiyatroda olur diyerek şu benzetmeyi yaptı "Biz Belediyeden hastalarımız  olduğunu; sokaklardaki karın temizlenmesini, BEDAŞ'tan da iki debir elektriklerimizi kesmemesini istiyoruz.  Bu da gayet insani ve normal bir istek değil mi ? Hastası olanlar sokağımız kapalı ambulans ve diyalizin servis aracı giremiyor deyince beni ilgilendirmez gidip Belediye ile mi görüşün demelimiyim yani ?

Ben de burada binlerce vatandaşın oyunu almış bir kişiyim. Gelen talep ve şikayetleri daha makul bir dil ile yetkililere aktarıyorum. Belediyenin Fen İşleri Müdürü benim evladımın yaşındaki bir memurumuz bana telefonda hakaret ederek telefonu kapatabiliyorsa burada suç onun değil her platformda  bizleri rencide etmekten çekinmeyen Belediye başkanı Mevlüt Uysal  değil midir ?


Fen İşleri Müdürü Serkan Çelik'in hak etmedği şekilde kendisine hakaret ettiğini iddia eden Güvercintepe Mahalle Muhtarı İbrahim Dinç  kar  yağışı şu an İstanbul da yokl ama bizim mahallemizde çilesi halen sürüyor diyerek Başakşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Serkan Çelik'in kendisine hakaret  ettiğini iddia etti.

Muhtar Dertli : "Güvercintepe Mahallemize 48 saat elektrik verilemiyorsa"...

72 saattir kardan sokaklar kapalı kalıp vatandaş evinde mahsur kalıyorsa;

Fen işleri müdürü denen zat bir muhtar olarak aradığımda yollar kapalı hasta var dediğimde şahsıma terbiyesiz diyecek kadar cüreti kendinde bulabiliyorsa hata onun değil o koltuğu bir çiftlik gibi ona kullandıranlardır.

Hale şu an dahi insanlar çaresiz 130 tane sokağımız kapalı insanlar hastalarını kucaklarında hastaneye götürmeye çalışmaktalar.Yukarıdaki zatlar hala koltuklarında oturuyorlarsa o koltuklar onlara haram olsun.


Belediye ve BEDAŞ çalışanlarının başarısız çalışmalardan dolayı da kendilerini kınıyorum ifadelerini kullanan Muhtar Dinç tepkisini ortyaya koydu.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)                                                                                             
                                                             

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35