banner29

Güvercintepe Yaşar Halı Saha ile ilgili belge savaşı başladı ...

Kısa bir süre önce Salim Irmak tarafından 2014 yılı sonuna kadar Milli Eğitim bakanlığından kiralanan Yaşar Halı Sahanın Belediye tarafından yıkılması ile belge savaşı başladı ....

Güvercintepe Yaşar Halı Saha ile ilgili belge savaşı başladı ...
Başakşehir Times Gazetesi Muhabirleri Güvercintepe Mahallesinde yaptıkları çalışmalarda dosyalar dolusu belge üzerinde kim haklı kim haksız sorularına cevap arıyor ...

Hayırsever işadamı Recep Kaldırımoğlu'için okul yapımına müsait değil denilen yere ne değişti de şimdi okul yapılacak deniliyor ? 

Bölgeye 60 trilyonluk döküm yapılacak iddiaları doğrumu  ?

Kontrata göre sahanın boşatılması halinde tacir'e 60 gün süre ve yaptığı masaraflar ödenecek maddesi neden işletilmedi ?

Yargının verdiği mehkeme kararı neden hak sahipleri ve basın'a ibraz edilmiyor ? 

Vali ve Kaymakam'a eksik bilgi veriliyor iddiları doğru mu ?

Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın 2014 sonuna kadar kontratı olan hak sahipleri ile makul bir noktada anlaşmak için hiç bir çalışma yapmadığı iddiaları doğrumu ?

Halı Sahanın yıkımında oluşan trilyonluk zararı kim karşılayacak ? 

Alamettin Furkan'ın döküm işi ile ilgilendiği ve Mevlüt Uysal ile bu konuları konuştuğu iddiası doğru mu ?

Bu ve benzeri onlarca sorunun cevabı çok yakında www.basaksehirtimes ve www.istanbultimes.com.tr de olacaktır....

Bekleyinnn.....

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 


YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Akbaba
Mehmet Akbaba - 12 yıl Önce

Başkan Muhtarın yüksek Emlak Rayiç bedellerine karşı açtığı davayı kazanalı bir yıl oldu 30 gün içinde uygulanması gereken yargı kararları neden uygulanmıyor ? Başkan bunun hesabını veremeden bu Kezde Halı Sahayı Yıktı .Bence başkan Güvercintepe mahallesine yaşam hakkı vermek istemiyor. Haberlerinizde takip ettiğimiz kadarıyla başkan Muhtarla kavgalı, cem evi dernek başkanı ile kavgalı,basınla kavgalı Halı saha sahipleri ile kavgalı olmuş muhtar halk adına dava açtığı için bir nevi TÜM Güvercintepe halkı ile davalık sayılır ne olacak bu işin sonu merak ediyorum.

ALPER YAĞIZ
ALPER YAĞIZ - 12 yıl Önce

sayın belediye başkanı yol mu yaptı. ulaşım hizmeti mi yaptın spor merkezimi yaptın da halı saha yı yıktınız.söylermisiniz siz belediye ye ne yapmaya geldiniz?yapılanı yapılmışı veya hazırı yıkmayamı yoksa hazır olmayanı yapmayamı geldıniz?

kemal GÜMÜŞ
kemal GÜMÜŞ - 10 yıl Önce

Sn başkan Mevlüt Uysal eğer bişeyler yaptığı hissine dahi nail olmak istiyosa Güvercintepe mahallesini bir defa gezsin ve ardından ne yapacaksa yapsın. Tabiki yapılan çalışmalar da var fakat bu hiçbir zaman tatmin edici olmamıştır.Bir sokağın yolu yapılıyosa iki sokak unutuluyo, daha önce altyapı çalışmalarında bozdukları yerleri dahi yıllar geçmesine rağmen umursamamaları beledıyecılık anlayışlarını gösteriyor. Son olarak yıktıkları ve yeri hala boş olan halısaha ise akıllara zarar. 120 bin nüfusu mahallenın sadece bir halısahası var. tamam beledıye halısaha yapmak zorunda degıl ama enazından bozmasın ya da bi gerekçe göstersin. ben de mahallenın gençlerınden biriyim ve arkadaşlarımızla maç yapablimek için kanaryaya gidiyoruz, tabı bunlar basit olanları. işin kötü tarafı beledıyeye gittiğimizde muhatap bulamamamız. BU DURUMDA SİZ DEĞERLİ BASIN MENSUPLARINA(tarafsız) İHTİYACIMIZ VAR.

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35