banner29

Güvercintepe üvey evlat mı ?

Yıllardır yüksek gerilim hatları altında yaşamaya mahkum edilen Güvercintepe halkı arsasına bir çivi çakamazken Ali Ağaoğlu TOKİ aracılığı ile halkın arsalarını aldı Yüksek gerilim mi ne fark eder Patron Ali Ağaoğlu olunca sorun mu ? Yüksek elektrik nakil hatlarınının yeri Ali baba için değişti...

Güvercintepe üvey evlat mı ?
Zengin yine güldü...



Güvercintepe'nin yüksek gerilim hatları yıllardır 3.000 aileyi perişan ederken BEDAŞ tek bir çivi çakmazken mevzu Ali Ağaoğlu olunca gerisi teferruattır mantığı burada hakim olmuş.



Başakşehir Times Haber Merkezi 



Sistem zengine göre dizayn edilmiş 



Ali Ağaoğlu'nun Güvercintepe mahalle girşinde yaptığı lüx konutlartın üzerinde geçen enerji nakil hatları dün yer değiştirdi. Bunu gören Güvercintepeliler hizmet zengin fakir ayrımına göre mi yapılıyor diyerek yetkiliere neden zengin fakir ayrımı yaptıklarını sormamızı istedi.



İsmini açıklamak istemeyen bir Güvercintepe sakini şunları söyledi;





Yıllar önce arsamı satın alarak 2 katlı başımı sokacağım bir ev yaptım. Daha sonra BEDAŞ yetkilileri sanki burada yerleşim yokmuş gibi üzerimizde yüksek gerilim hattı geçirdiler. Yıllardır mağdur durumdayız başvurduğumuz tüm kapılar yüzümüze kapanırken dün yanında geçtğim Ali Ağaoğlu'nun yaptığı konutların yanında bulunan yüksek gerilim hatları başka tarafa alındığını görünce insanlara maddiyata göre değer verildiğini anladım. Bu durumu gören geçnlerimiz zengin olup ezilmemek için her türlü yasal olmayan işleri yapmak istiyorlar birisi bu çarpık ilişkiyi anlayabileceğimiz dilden bize anlatırsa mutlu oluruz"dedi.



Haber İhbar hattımıza gelen onlarca mail ve telefon da ortak kanaat hep zengine her yerde kolaylık var oldu.



Haber Servisi  : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)











YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35