banner29

Güvercintepe Mahallesinde elektrik kesintisi devam ediyor

Mahalle muhtarı İbrahim Dinç elektrik kesintilerinden dolayı mahalle halkının kendilerine yaptığı şikayetlerden dolayı uykularının kaçtığını ifade ederek biz BEDAŞ’ta Sadece işini doğru yapmasını istiyoruz dedi..

Güvercintepe Mahallesinde elektrik kesintisi  devam ediyor

 ELEKTRİK KESİNTİLERİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR YETKİLİLER NEREDE ?

BAŞAKŞEHİR Güvercintepe mahallesindeki elektrik arızaları mahalle halkını, esnafları, tekstilcileri ve tüm vatandaşları isyan ettirir duruma geldi.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Özel Haber  

2009’dan bu güne BEDAŞ yetkilileriyle defalarca görüştüğünü ifade eden Mahalle muhtarı sorunlarına köklü bir çözüm bulunamdığını dile getirdi.

Yapılan görüşmeler neticesinde 2011 yılında BEDAŞ yetkilileri mahallemize gelerek 13. tane trafo kurmak istediklerini ve orda gerilim hatlarını yeraltına almak istediklerini söylediler.

BEDAŞ'ın Mahallede bir takım kamu alanlarında 13 tane trafo yeri belirlediklerini duydukları zaman çok sevindiklerini ifade eden muhtar Dinç bir süre sonra BEDAŞA trafoların ne olduğunu sorduklarında trafoların yerlerinde kamulaştırmada bir trafo yeri dışında sorun çıktı deyince hayal kırıklığında uğradıklarını söyledi.

Buradan gazeteniz aracılığıyla yetkililere seslenmek istiyorum. Mahallemizde arızalardan dolayı elektrik kesintileri ve voltaj düşüklüğü hat safrada, her hafta en az birkaç kez arıza oluyor her bir arızada zaman zaman 24 saat, 48 saat elektrik verilememekte.Mahalle adete karanlığa gömülmekte bir tekstilci düşünün 40-50 tane işci çalıştırıyorsunuz , bir bakkal market düşünün vatandaşların elektronik eşyalarının tahribat gördüğünü düşünün bu mahalle halkının zararının mağduriyetinin 2012 yılı Türkiye’sinde hesabı yapılabilir mi ?  Özellikle BEDAŞ Elektrik Kurumu fatura tahsilatlarında göstermiş oldukları azim ve sorumluluğu, gayreti elektrik arızalarında da göstermelerini çok acilen önemle rica ederim.

Bu önemli sorunumuzu siz değerli basın aracılığıyla başta yetkilileri olmak üzere mahalle halkının bilgisine sunarım.

İTHA.

YORUM EKLE
YORUMLAR
cihan besleyici
cihan besleyici - 11 yıl Önce

Elektriklerimiz hala kesuk.bugun cumartesi tatil günü ve elektrigimiz gitti.bu sorundan biktik artik.yetkililer napicaksa yapsin artik yeter.eslerimiz islerini yapamiyor.bu kadar insani magdur etmek istemiyorsaniz oylarimizi istiyorsaniz bu kesintileri bitirin artik.

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35