banner25

Güvercintepe de Ezber Bozan Trafik Uygulaması

Güvercintepe Mahallesindeki trafiği rahatlatmak amacıyla Ahmet Yesevi ve Fatih caddelerinde başlatılan tek yön uygulamasına riayet edilmediğini tespit eden Başakşehir Emniyet Müdürlüğümüz sürücülerin daha duyarlı ve bilinçli hale getirilmesi amacıyla aydınlatıcı trafik broşürleri hazırlatarak bölgede dağıtımına başladı.

Güvercintepe de Ezber Bozan Trafik  Uygulaması
Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü bölgede ezber bozan bir uygulama başlattı. Konuyla ilgili mahalle halkından gelen yoğun şikayetleri de dikkate alan İlçe Emniyet Müdürlüğümüz, vatandaşlarımızın daha duyarlı ve bilinçli hale getirilmesi amacıyla eğitici ve aydınlatıcı trafik broşürleri hazırlattı.

Başakşehir Times Haber Merkezi 

Başakşehir trafik polislerimizin TDP polislerimizle birlikte yürüttüğü çalışmayla broşürler Güvercintepe Mahallesi sürücülerine ve esnafa dağıtılmaya, bölgede çalışan otobüs ve dolmuş gibi toplu taşım araçlarına yapıştırılmaya başlandı.

Trafik polislerini gördüklerinde akıllarına trafik cezası geldiğini belirten Güvercintepe Mahallesi sakinleri yapılan uygulamadan ötürü şaşkınlık ve memnuniyetlerini gizleyemediler. Başakşehir Emniyet Müdürlüğü olarak amacımız trafik kuralları konusunda halkımızı bilinçlendirerek güvenli bir trafik ortamı sağlamaktır.

Güvercintepede yaşayan vatandaşlarımızın trafik kurallarına uyarak, uymayanları uyararak bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35