banner32

Echomar Ataköy Hastanesinde Skandal Büyüyor

10.09.2013 tarihinde Echomar Ataköy Hastanesinde ameliyat olduktan sonra polisler tarafında araması olduğu için cezaevine götürülen Ömer Köse dikişlerinin patlaması sonucu Hastaneye kaldırıldı.

Echomar Ataköy Hastanesinde Skandal Büyüyor
 mer Köse Hemoroit hastalığından dolayı Echomar Ataköy hastanesinde ameliyat oldu. Hastanın daha önce emniyette araması bulunmasının tespit edilmesi üzerine, Polisler tarafından yeni ameliyat olmasına rağmen Ataköy Hastanesinin doktorunun onayı ile taburcu edilerek cezaevine gönderilmesine izin verdi.

Başakşehir  Times Haber Merkezi

Hasta yakını Tayfun Köse”Bizim hastamız eve değil ilk önce polis karakolundaki nezarethaneye gönderildi ve burada kanaması davam ettiği halde saatlerce bekletildi.

Hepimiz ülkemizdeki nezarethanelerin fiziki durumunu biliyoruz. Bırakan 10 saatlik ameliyat olan birisi için sağlıklı insanlar için bile uygun yerler değil. 

Biz aile olarak kardeşimizin bir iftiraya kurban edilmek istendiğini biliyoruz, ama bir an suçlu olduğunu düşünürsek bile görevi hastalarının sağlığını korumak olan Echomar Ataköy Hastanesi Hemoroit ameliyatı olan hastaları bir gün sonra evine gönderiyoruz diyerek bizimle adeta dalga geçmiştir.

Bizim hastamız eve değil cezaevine gönderilmiştir. Makam mevki sahibi paşalar yıllarca hastanelerde yatarken bizim kardeşimizin kanamasının durması için Polis’e iki gün veya üç gün hastanede kalması gerekir siz buraya iki nöbetçi polis bırakın deseydi bugün bizim hiçbir şeye itirazımız olmayacaktı. 

Kardeşimizin cezaevi şartlarında sağlıklı bir şekilde iyileşeceğini kimse söyleyemez. Dayımız aynı hastalıktan ameliyat olmuştu yarası mikrop kaptı yıllardır bu sıkıntıyı çekiyor. Kardeşimizde oluşabilecek herhangi bir sağlık sorununda Echomar Ataköy Hastanesi sorumludur'' şeklinde konuşarak duruma tepkini dile getirmişti.

12.09.2013 Perşembe günü hasta yakınlarının iddialarına göre, Cezaevine gönderilen Ömer Köse Cezaevi koşullarının yetersiz olmasında dolayı dikişleri patlayarak ciddi bir kanama geçirmesi sonucu İstanbul Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılmış.

Durumu öğrenen hasta yakınları Ataköy Hastanesinin önünde toplanarak Hastane'nin kendilerine bir açıkla yapmasının, yanı sıra Ömer Köse’nin burada ameliyat olduğu ve hemen taburcu edildiğine dair belge istediler. Fakat hasta yakınları’’Uzun süre Hastanenin önünde beklememize rağmen Hastaneden herhangi bir yetkili,  açıklama yapmadı ve bizim istediğimiz mühürlü, kaşeli bir belge vermediler’’şeklinde konuştular

Ömer Köse hastanede gördüğü tedavinin ardında tekrar Cezaevine gönderildi. Yakınları yetkililerden duruma müdahale etmelerini istediler.
 
Haber Kaynağı: İstanbul Times Haber Ajansı ( İTHA)

YORUM EKLE
YORUMLAR
tahir
tahir - 11 yıl Önce

Tahta

Ömer Köse
Ömer Köse - 10 yıl Önce

yapılanlar yanlıştır adalet yerini bulmuştur ceza evinden tahliye edildim

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35