banner25

CHP Başakşehir'de birlik beraberlik ön planda

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) geçen Hafta Şahintepe bu haftada Güvercintepe irtibat bürosunu açarak daha dayı belli olmadan alana inerek siyasi çalışmalarına hız verdi.Meclis üyesi aday adayı Murat Karakakurt'un sponsorluğunda açılan irtibat bürosunun açılışında izdiham yaşandı.

CHP Başakşehir'de birlik beraberlik ön planda
CHP Başakşehir Güvercintepe Seçim İrtibat Bürosunu Açtı

Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir İlçe Teşkilatı Başakşehir’de açtığı seçim bürolarına Güvercintepe ’de de seçim irtibat bürosu açarak seçim bürolarına bir yenisini daha kattı. Güvercintepe seçim bürosu açılışına, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Umut Oran, Mevlüt Aslanoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Eski Milletvekili Rıdvan Budak, İstanbul il başkan yardımcısı, Hüseyin Aksu, Başakşehir İlçe Başkanı Kazım Özeren, Başakşehir Belediye Başkan aday adayı Özgür Karabat, Meclis üyeleri ve aday adayları, Belediye başkan aday adayları ve vatandaşlar katıldı.

Seçim bürosu açılışında Özgür Karabat'ın destekçileri  ön plandaydı 

Seçim bürosunda kalabalık bir şekilde bekleyen partililer ve vatandaşlar kalabalık bir grup tarafından kortej halinde gelen Başakşehir Belediye Başkanı aday adayı Özgür Karabat’ın gelmesiyle vatandaşlar Özgür Karabat’ı dışarıda coşkulu bir şekilde karşıladı. Tüm partililer ve vatandaşlarla tek tek sohbet eden ve hatıra fotoğrafları çektirti.

Açılışta Ön konuşmanın ardından konuşmaya davet edilen, İstanbul Milletvekili Umut Oran; geçen seçimi kıl payıyla kaçırdıklarını, Başakşehir’i bu defa ne pahasına olsun alacaklarını ifade etti. Ulaşım sorunundan, imar sorunlarının eksikliklerine de değinen Umut Oran, konuşmasının ardından konuşmasını Eski Millet Vekili Rıdvan Budak’a devretti.

Eli temiz bir siyasetçiye ihtiyacımız var

Rıdvan Budak; ‘‘Başakşehir’de eli temiz siyasetçilere ihtiyacımız var. Yıllardır canla başla çalışan, gece gündüz ayırım yapmadan çalışan arkadaşlarımız var ve biz bu arkadaşlarımızı tanıyoruz. Başakşehir halkı yanında olduğu bir Belediye Başkanına ihtiyacı var. Kardeşi olarak gördüğü birisine ihtiyaçları var. Başakşehir ve Partililer çok çalışan ve emek veren insana oy verecektir.

Yıllardır Başakşehir Halkı içinde olmayanlar bir anda çıkıp bende adayım diyor

Biz yıllardır Başakşehir için çalışan kişileri iyi tanıyoruz. Ama bazıları bir anda çıkıp bende adayım diyor. Bunu kim kabullenebilir. Bizler sandıkta kime oy vereceğimizi çok iyi biliyoruz.

Açılışta Özgür Karabat sesleri

Rıdvan Budak’ın konuşması esnasında Başakşehir eski ilçe başkanı ve Başakşehir Belediyesi aday adayı Özgür Karabat lehine ‘‘Başakşehir Özgürle Özgürleşecek, Özgür Karabat’la iktidara’’ sloganları atıldı.

Açılış Başakşehir ilçe Başkanı Kazım Özeren’in konuşması ile son buldu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35