banner25

Başakşehir ‘deki Bitlisliler coştu

Merkezi Başakşehir Güvercintepe’de bulunan Bitlisliler derneği Tepe İlkokulu’nun bahçesinde yaza veda programı düzenledi.

Başakşehir ‘deki Bitlisliler coştu
Bitlisli "HEVALLER"(Arkadaşlar) Gönüllerince eğlendi

Dernek başkanı
Haydar Gölbaşı Gazetenize yaptığı açıklamada aslında bu etkinliği yazın yapmayı dilemiştik ama Belediyemiz Ramazan etkinliklerini bu yıl mahallemizde yapmadığı için hemşehrilerimiz ile bir araya gelememiştik.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Özel Haber 


Bu gece havanın aniden soğumasına rağmen yüzlerce hemşehrimiz bizi yalnız bırakamayarak gecemize şeref verdiler. Bize onur veren tüm dostlarımıza huzurlarınızda teşekkür ederim dedi.  Gölbaşı ayrıca gecelerine malzeme ve diğer katkılar yapan herkese teşekkür etti.

Yüzlerce Bitlisli’nin katıldığı gecede Bitlisli sanatçıların okuduğu Kürtçe ve Türkçe şarkılar geceye renk kattı.

Bitlis Derneğinin yaptığı geceye Güvercintepe Mahalle muhtarı İbrahim Dinç,Başakşehir Müteahhitler Dernek başkanı Şemettin Ergeven,iş adamı Hüseyin Irmak, Çetiner Medya Group başkanı Hüseyin Çetiner ,Dernek baba lakabı ile bilinen Mehmet Ali Haşhaş, Malatya Dernek başkan yardımcısı iş damı Emin Üstün, Diğer ilçelerdeki Bitlis Dernek başkanları başta olmak üzere çok sayıda Bitlisli’nin katıldığı gece çok renkli geçti.

Kaynak :İstanbul Times Haber  Ajansı (İTHA)

  

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35