banner25

Ak Parti Başakşehir Malatyalılar derneğini ziyaret etti

Ak Parti Başakşehir ilçe başkanı Ayhan Özgürel, yönetim kurulu üyeleri ve Belediye başkan yardımcısı Mehmet Şahin Başakşehir Malatyalılar derneğini ziyaret ettiler.

Ak Parti Başakşehir Malatyalılar derneğini ziyaret etti
Özgürel;14.000 Bin Malatyalı seçmen olduğuna göre Nufusunuz 50 bin vardır

Ayhan Özgürel
ve beraberindeki parti mensupları Başakşehir Malatyalılar  derneğine yaptıkları ziyaret samimi ortamda geçti.

Başakşehir Times Haber Merkezi 

Malatyalılar Güvercintepe mahallesine yeteri kadar yatırımının gelmediğini söyleyerek Ak Parti Başakşehir ilçe başkanı Ayhan Özgürel ve belediye başkan yardmcısı Mehmet Şahin'den bilgiler aldılar. 

Bir vatandaşın belediye başkan yardımcısı Mehmet Şahin'e Yaşar Halı  saha'yı yıkarken yıkım belgesi ibraz etmediniz. Burası kanun devleti değilmi
sorusuna başkan yardımcısı Şahin şöyle cevap verdi. " Belediye olarak bizim buranın yıkımında bir tesirimiz yok. Kaymakamlık ilçenin mülki idare amiri olarak bizden ekip ve araç istedi biz de kanunlar gereği bunu vermek durumundayız. Bunun dışında bu yıkımda bizim herhangi bir tesrimiz yok dedi. Halı saha ve sosyal tesis sahibi okul idaresi ve ilçe milli eğitim müdürlüğü ile anlaşma yapmıştır. Haksızlığa   uğradığını düğşnüyorsa ilgili kurumlar hakkında dava açar ve yargı ona göre karar verir" dedi.

Başakşehir Malatyalılar derneği yönetim kurulu üyesi ve Gazetemizin imtiyaz  sahibi Hüseyin Çetiner 'de başkan yardımcısı Mehmet Şahin'e okul idaresi ve halı saha işleticileri arasında 2014 yılı sonuna kadar kontrat olduğu ve konratın ilgili maddelerine göre tacirlerin hakları korunmamış bu konuda ne diyeceksiniz sorusuna ise Şahin belediye olarak bizim kimse ile bir anşlaşmamız yok ve biz kimse ile de anlaşmamızı bozmuş değiliz. Burada Kaymakamlık ve okul idaresi halı saha işletiecisi ile muhataptır'dedi.

Vatandaşlar sokakların yapımı ve imar konusunda sorular sordular Başkan yardımcısı Şahin çok kısa sürede yapılmamış olan tüm sokakları 2012 yılı içinde yapacaklarını ifade etti .

Haber Servisi : İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)





 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35