banner29

Zabıta Haftası kutlandı

Zabıta Teşkilatı’nın 192. kuruluş yıldönümü Başakşehir’de düzenlenen programla kutlandı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, zabıta personeli ile bir araya geldi.

Zabıta Haftası kutlandı
 Zabıtanın temellerinin atıldığı 1826 yılı esas alınarak her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan ‘Zabıta Haftası’nın 192. yıl dönümü dolaysıyla düzenlenen programa; Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Belediye Başkan Yardımcılarından Ahmet Melik, Zabıta Müdürü Faruk Öztürk, zabıta çalışanları ve aileleri katıldı.

 

Başkan Kartoğlu, Zabıta Müdürü Faruk Öztürk ile birlikte programa katılan zabıta personelinin Zabıta Haftası’nı tebrik ederek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

“ZABITAMIZ, ÇALIŞMALARIYLA BELEDİYEMZİ YÜCELTİYOR”

 

Programda bir konuşma yapan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Zabıtaların belediyelerin en önemli ekiplerinden biri olduğunun altını çizerek, “Zabıta teşkilatımız belediyemiz ile vatandaşımız arasında köprü vazifesi görüyor. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımıza güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan  teşkilatımız,  7 gün 24 saat vatandaşımızın huzuru ve mutluluğu için çalışmaya devam ediyor ve çalışmalarıyla belediyemizi yüceltiyor. Özveri ile çalışan zabıtalarımızın ‘Zabıta Haftası’nı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35