banner29

‘Yıldızlar Altında Sinema Keyfi’ sona erdi

Başakşehir Belediyesi’nin Türk ve Dünya Sineması’nın unutulmaz filmlerini ilçe sakinleriyle buluşturduğu 'Yıldızlar Altında Sinema Keyfi' 2014 dönemi gösterimleri sona erdi.

‘Yıldızlar Altında Sinema Keyfi’ sona erdi
10 Eylül’de başlayan gösterimler her hafta iki farklı mahallede devam etti. Başakşehir Belediyesi, üç hafta süren etkinlikte yaklaşık 21 bin vatandaşı filmlerle buluşturdu. İlçe mahallelerine kurulan ekranlarla katılımcılar, çocuğu, genci yaşlısı ile ücretsiz olarak sinemanın büyülü dünyasını açık havada patlamış mısır, gazoz nostaljisiyle yaşadı.


Başakşehir Times Haber Merkezi 
 

Gösterimler büyük ilgi gördü

 

‘Yıldızlar Altında Sinema Keyfi’ etkinliği Kayabaşı ve Şamlar Mahallelerindeki film gösterimleri ile son buldu.

 

‘Yıldızlar Altında Sinema Keyfi’ ilk haftasında Kayaşehir ve Fenertepe’de, ikinci haftasında Altınşehir ve Güvercintepe’de gerçekleşti. Etkinliğinin 2014 dönemi için son adresi Kayabaşı ve Şamlar Mahallesi oldu.

 

Vatandaşların ücretsiz olarak katılabildiği gösterimler için Kayabaşı Mahallesi’nde Kayabaşı Kiptaş Konutları, Şamlar Mahallesi’nde Şamlar Muhtarlık önünde seçildi. Etkinliğin son gününde Kayabaşı’nda ‘Buz Devri 4 Kıtalar ayrılıyor’, Şamlar’da ise Türk sinemasının unutulmaz eserlerinden ‘Tosun Paşa’ gösterildi.

 

Tüm etkinlik alanlarında; Zor Hedef Fare, Babam ve Oğlum, Tosun Paşa, Buz Devri 4 Kıtalar Ayrılıyor filmleri dönüşümlü olarak gösterildi. Başakşehirlilerin ilgiyle takip ettiği etkinliğe yaklaşık 21 bin vatandaş katıldı.

 

Ücretsiz gazoz ve patlamış mısır

 

Etkinliğin son gününde yine film gösterimleri öncesi çocuklara yönelik eğlenceli oyunlar ve palyaço gösterileri yer aldı. Gösterim öncesi vatandaşlara ikram edilen gazoz ve patlamış mısır ikramı filmleri tatlandırdı.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35